Οταν το εξωτικο «χαρμανι» της Πεννυς Μπαλτατζη συναντησε την μοναδικη «ποικιλια» της «Μαρμελαδας»

Εγένετο το 4ο γενέθλιο πάρτυ του αγαπημένου Wine Bar της Κομοτηνής

Όταν ξυπνάς και είναι Κυριακή, και μάλιστα εορταστική, το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να βάζεις μουσική. Χαρούμενη, αισιόδοξη, «πολύχρωμη», γεμάτη αναμνήσεις, αλλά και παρακινητική ώστε να περάσεις την μέρα σου φτιάχνοντας νέες, αντίστοιχα χαρούμενες και όμορφες, αναμνήσεις.
 
 Μία από τους αξιότερους εκπροσώπους της σημερινής εγχώριας μουσικής σκηνής, που μπορεί να φέρει εις πέρας με επιτυχία, τα παραπάνω σχέδια είναι η τραγουδοποιός Πέννυ Μπαλτατζή. Αν όχι η δημοφιλέστερη, μία εκ των δημοφιλέστερων εκπροσώπων της swing μουσικής σκηνής, και όχι μόνο μιας και ο τρίτος της δίσκος, και πρώτος προσωπικός, που αναμένεται να κυκλοφορήσεις την προσεχή άνοιξη, θα εμπεριέχει νέο ύφος, ήχο και μουσικές.
 

Όταν δε η Πέννυ Μπάλτατζη «συνδυάζεται» με ένα από τα πλέον δημοφιλή και ιδιαίτερα μαγαζιά της πόλης, την «Μαρμελάδα» Wine Bar, τότε το αποτέλεσμα μπορεί μόνο να είναι ονειρικό.
 
Όπως η «εξωτική» βραδιά που ζήσαμε το βράδυ της Κυριακής, 25 Φεβρουαρίου, στην «Μαρμελάδα» με αφορμή το 4ο γενέθλιο πάρτυ του καταστήματος, κατά τη διάρκεια του οποίου το «χαρμάνι» της Πέννυς και των συνεργατών της προσέδωσε στην «ποικιλία» – μιας και μιλάμε για Wine bar- της «Μαρμελάδας» νότες μοναδικές.                    
 

Η Πέννυ Μπαλτατζή, ο Στέλιος Φραγκούς, ο Μάριος Λάζαρος Ιωαννίδης, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Ηλίας Καρκαβέλιας για περισσότερες από δύο ώρες παρουσίασαν ένα μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στην έως τώρα μουσική τους πορεία, όπου το swing και η jazz πρωτοστατούσαν, με τα παλαιότερα πλην όμως αγαπημένα «Εξωτικό χαρμάνι», «Καλάθι», «Γυφτάκι», τις πρωτότυπες διασκευές ελληνικής και ξένης δισκογραφίας, καθώς και ένα δείγμα του νέου δίσκου της Πέννυς, που θα έχει ήχο «μεσογειακό».

Ένα δίωρο και πλέον μουσικό, και όχι μόνο, πάρτυ, καθώς από αυτό δεν έλειπαν τα βασικά χαρακτηριστικά της «Μαρμελάδας» που την οδήγησαν αισίως στα τέσσερα χρόνια επιτυχούς λειτουργίας της, ήτοι το καλό κρασί αλλά και οι ιδιαίτερες γεύσεις που συνοδεύουν κάθε γιορτή!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.