Το Relate Dance Show επιστρεφει για δευτερη χρονια στην Ξανθη

Συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό του έργο

Η Ζωή Χατζηευαγγέλου και οι Underhill West παρουσιάζουν για δεύτερη χρονιά την φιλανθρωπική μουσικοχορευτική παράσταση “RELATE” το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, στις 20:00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία  της Ζωής Χατζηευαγγέλου, η οποία χορογράφησε την παράσταση και ζήτησε από τους Underhill West να εκτελέσουν τη μουσική, με δικές τους συνθέσεις, αλλά και πολύ γνωστές διασκευές, με στόχο τη στήριξη του έργου της Φιλανθρωπικής Επιτροπής «Οι Γυναίκες της Αγάπης» του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η Αγάπη».
 
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα και το κόστος τους ανέρχεται μόλις στα 5 ευρώ.
 
Το “RELATE” είναι μια παράσταση χορού με live μουσική. Θέμα της οι ανθρώπινες σχέσεις σε όλες τους τις πτυχές, όπως εκφράζονται μέσα από το χορό. Είναι μία αμιγώς χορευτική παράσταση που διαφοροποιείται σε ένα βασικό τομέα. Οι χορευτές δεν θα βασίζονται στην μουσική ενός CD για να χορέψουν. Οι χορογραφίες θα πλαισιώνονται από 100% live μουσική που θα παίζεται επί σκηνής από το ξανθιώτικο συγκρότημα Underhill West.
 
Η παράσταση δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Στόχος των διοργανωτών δεν είναι να αποκομίσουν χρήματα. Αγαπούν την τέχνη τους και ήταν ένα όνειρο ζωής να κάνουν κάτι τέτοιο στην πόλη που μεγάλωσαν και αγάπησαν.
 
Μετά την πολύ επιτυχημένη πρώτη παράσταση του “RELATE” το 2017, όπου το κοινό της Ξάνθης γέμισε ασφυκτικά το Δημοτικό Αμφιθέατρο και ο στόχος της παράστασης επετεύχθη στο ακέραιο, ήταν μονόδρομος η επανάληψη της προσπάθειας αυτής και το 2018.
 
Για το λόγο αυτό φέτος οι συντελεστές συμφώνησαν όλα τα κέρδη της παράστασης να διατεθούν στην Φιλανθρωπική Επιτροπή «Οι Γυναίκες της Αγάπης» του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η Αγάπη» για την στήριξη απόρων οικογενειών της γειτονικής πόλης,  ενόψει των γιορτών του Πάσχα.

Η Ζωή Χατζηευαγγέλου… 

Η Ζωή Χατζηευαγγέλου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Ξάνθη. Εκτός από μηχανικός που είναι ο εργασιακός της τομέας, ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την ρυθμική γυμναστική σε επίπεδα πρωταθλητισμού και στη συνέχεια την κέρδισε ο σύγχρονος και ο μοντέρνος χορός. Στο αντικείμενο αυτό έχει δώσει και εξετάσεις και έχει πιστοποίηση από το Imperial Society of Teachers of Dancing. Από το 2013 μέχρι και σήμερα είναι η καθηγήτρια όλων των τμημάτων χορού του ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης. Από τα σπλάχνα των τμημάτων αυτών δημιούργησε την χορευτική της ομάδα με την οποία παρουσίασαν το 2017 για πρώτη φορά την παράσταση RELATE, ένα θέαμα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της πόλης που γνώρισε τεράστια και συγκινητική αποδοχή. 

… και οι Underhill West 

Οι Underhill West είναι μια μοντέρνα pop-rock μπάντα από την Ξάνθη, που στα 11 χρόνια πορείας της μετρά 3 EP, ένα χριστουγεννιάτικο single και το καινούριο τους single 'Justify my Night' που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του '17. Επίσης, έχουν διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία παρόμοιες εκδηλώσεις στο παρελθόν για τον ίδιο σκοπό, με αποκορύφωμα την πρώτη παράσταση RELATE το 2017. Τα μέλη της είναι οι: Μιχάλης Χατζόπουλος (κιθάρα, φωνή), Μιχάλης Μουχλιανίτης (πλήκτρα), Πασχάλης Παπούδας (μπάσο), Τάσος Αβραμίδης (τύμπανα).
 
Info
Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ. Η προπώληση ξεκινάει από σήμερα, 6 Μαρτίου στα εξής σημεία Βιβλιοπωλείο Πυργελή (Ανδρέου Δημητρίου 57), Art Lab (Κοραή 60), Κουτσούμπα Paper ΑΦΟΙ Παρχαρίδη ΟΕ (12 Αποστόλων 2), Eponymo by Daki Bitsi (Σμύρνης 2-4) και σε πολλά άλλα σημεία της πόλης που θα προστίθενται συνεχώς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.