Τρια «πλουσια» χρονια απο την ανασυσταση της ΣΕΑΝ Ροδοπης

Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ την Κυριακή 11 Μαρτίου

Πριν τρία χρόνια μια παρέα, μια ομάδα ανδρών που την ένωναν οι κοινές στρατιωτικές εμπειρίες αλλά κυρίως η αγάπη για την πατρίδα και ο θεσμός του εφέδρου Αξιωματικού οδηγήθηκε στην ανασύσταση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ροδόπης.
 
Ψάξαμε, ρωτήσαμε και ενδιαφερθήκαμε για τον Σύνδεσμο. Η απόφαση πάρθηκε άμεσα, ξεκινήσαμε από το μηδέν το εγχείρημα. Χτυπήσαμε πόρτες, πήραμε τηλέφωνα, άλλους τους βρήκαμε και άλλοι μας βρήκαν μόνοι τους. Εκλέξαμε Διοικητικό Συμβούλιο και με οργανωμένο πλάνο προχωρήσαμε σε δράσεις. Τόσες δράσεις όσες μας επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μας, πάντα με  αγάπη μας για το θεσμό ως οδηγό.
 
Στην τριετία που πέρασε μας τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικά πρόσωπα και οργανώσεις όπως ο Πρόεδρος της Ανωτάτης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών κ. Γρηγόριος Κωσταράς, ο συγγραφέας κ. Σάββας Καλέντερίδης, ο Θεολόγος, Ιστορικός και Νομικός κ. Ιωάννης Σιδηράς, ο πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Αλέξανδρος Καζαντζής, η Μ.Κ.Ο Επιμόρφωση Ζωής σε εκδήλωση  με θέμα “διαχείριση τραυματία στο πεδίο της μάχης” και η Αστική Μη κεδροσκοπική εταιρεία Be My Hero που μας έδωσε την ευκαιρία να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού οστών, συμμετείχαμε ως εθελοντές και δρομείς στο “Via Εgnatia 2017”.
 
Πραγματοποιήσαμε ξεναγήσεις-επισκέψεις στο οχυρό της Νυμφαίας αλλά και στο οχυρό Ρούπελ του Ν. Σερρών και συμμετείχαμε σε καταθέσεις στεφάνων αλλά και στις παρελάσεις των Εθνικών Εορτών. Συμμετείχαμε στο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφέδρων Αξιωματικών στη Λάρισα το 2017 και ανταλλάσουμε ιδέες και απόψεις με Συνδέσμους ανά την Ελλάδα.
 
Αυτή είναι η μέχρι τώρα σύντομη αλλά  ουσιαστική συνεισφορά του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ροδόπης. Στις 11 Μαρτίου, ημέρα Κυριακή, ο Σύνδεσμος ανανεώνει τις δυνάμεις του και εκλέγει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Από τις 11:00 ως τις 13:00 θα πραγματοποιήσουμε τις εκλογές μας στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Έφεδροι Αξιωματικοί.
 
Ως απερχόμενος Πρόεδρος αλλά και υποψήφιος ευχαριστώ δημοσίως το Δ.Σ και τα μέλη του Συνδέσμου για τη συνεργασία που είχαμε και το ενδιαφέρον που έδειξαν.
 

*Ο Αθανάσιος Ε. Τσαρδακλής είναι Εφ. Ανθ/λγός, Πρόεδρος ΣΕΑΝ Ροδόπης

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.