Την Πεμπτη ξεκινουν οι αιτησεις για τις μονιμες προσληψεις προσωπικου καθαριοτητες στους Δημους

Συνολικά 63 θέσεις για τους δήμους της Ροδόπης

Την Πέμπτη ξεκινούν στο ΑΣΕΠ οι αιτήσεις για την 3Κ/2018 Προκήρυξη που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, οκτώ χιλιάδων εκατόν εξήντα έξι (8.166) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου  Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ (Υπουργείο Εσωτερικών).
 
Για τους δήμους της Ροδόπης η εν λόγω προθεσμία υποβολής αιτήσεων αναμένεται να έχει αυξημένη συμμετοχή καθώς περιλαμβάνει τη μερίδα του λέοντος των προσλήψεων διότι περιλαμβάνεται η ειδικότητα ΥΕ Καθαριότητας. Στη συγκεκριμένη ειδικότητα, 46 θέσεις προβλέπονται για τον Δήμο Κομοτηνής, 5 στον Δήμο Αρριανών, 8 στον Δήμο Μαρωνείας Σαπών και 4 στον Δήμο Ιάσμου.
 
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).
 
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αρχίζει στις 8 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 23 Μαρτίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. 
 
Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: «ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 3Κ/2018, Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 11510», αναγράφοντας στο φάκελο την κατηγορία Υ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν.
 
Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά λήγει για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, με την πάροδο της 27ης Μαρτίου 2018, ημέρας Τρίτης.
 
Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν ολόκληρη την προκήρυξη εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.