Στηριξη απο Στ. Σακελλιων και Δ. Χαριτου στον Μ. Μουσταφα

Μετά την επίθεση Κασιδιάρη

Τη στήριξη τους στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. Μουσταφά Μουσταφά εκφράζουν με γραπτές τους δηλώσεις δύο τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο λόγος για τον συντονιστή της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. Σταμάτη Σακελλίωνα ο οποίος αναφέρει: 

«Η  προκλητική επίθεση του  Κασσιδιάρη βουλευτή της Χρυσής Αυγής  στον σύντροφο μας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το φρικώδες πρόσωπο αυτής της εγκληματικής οργάνωσης. Ασφαλώς οι ναζιστές είναι οι τελευταίοι που μπορούν να αμφισβητήσουν τον πατριωτισμό στελέχους και βουλευτή της Αριστεράς, της μεγάλης πατριωτικής και διεθνιστικής πολιτικής δύναμης. Η κοινωνία της Ροδόπης γνωρίζει πολύ καλά και το ήθος και την πρόσφορα του συντρόφου μας επί δεκαετίες. Το γνωρίζει αυτό το ήθος και η Βουλή και κανείς Κασσιδιάρης δεν μπορεί να το αμαυρώσει. Στον Κασσιδιάρη  αξίζει η χλεύη του δημοκρατικού κόσμου της πατρίδας μας». 

Και το  μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ κ. Δημήτρης Χαρίτου ο οποίος σημειώνει: 

«Μόνο αισθήματα οργής μπορεί να νιώθει κανείς, αλλά και την ανάγκη να καταδικάσει απερίφραστα τη μισαλλόδοξη και γεμάτη εθνικιστικό δηλητήριο επίθεση του βουλευτή της Χ.Α. Κασιδιάρη σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Μουσταφά και μάλιστα μέσα στον χώρο της Βουλής. Σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές για τον τόπο, τέτοιο παραλήρημα ψευτοπατριωτισμού, μας υπενθυμίζει την ανάγκη να απομονωθεί πολιτικά το ναζιστικό μόρφωμα και να ξεριζωθεί από το σώμα της ελληνικής κοινωνίας.
 
Μαζί με την αλληλεγγύη μου στον Μ. Μουσταφά, θυμίζω τους στίχους του Μ. Μπρεχτ: “Όταν οι ναζιστές ήρθαν για να πάρουν τους κομμουνιστές, σιώπησα επειδή δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν φυλάκισαν τους σοσιαλδημοκράτες, σιώπησα γιατί δεν ήμουν σοσιαλδημοκράτης. Όταν ήρθαν να πάρουν τους συνδικαλιστές, δεν διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν ήμουν συνδικαλιστής. Όταν ήρθαν να συλλάβουν εμένα, δεν υπήρχε πια κανείς για να διαμαρτυρηθεί”».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.