Ο Γ. Κιλτσικης κατα του Α. Γραβανη

«Οι κινήσεις του κ.Γραβάνη γίνονται γνωστές σε εμάς από τις φωτογραφήσεις στα ΜΜΕ»

Πυρά κατά του προέδρου του ΕΒΕΡ κ. Αντώνη Γραβάνη εξαπέλυσε ο κ. Γιάννης Κιλτσίκης με αφορμή δηλώσεις του τελευταίου σε ραδιοφωνικό σταθμό.
 
Συγκεκριμένα ο κ. Κιλτσίκης επισημαίνει σε γραπτή του δήλωση που φέρει τον τίτλο «Το “φαίνεσθαι” και το “είναι”. Η δουλειά που προβάλλεται και η δουλειά που γίνεται»:
 
«Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν σε ραδιοφωνική συνέντευξη του προέδρου του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Γραβάνη, ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι ισχυρισμοί του κ.Γραβάνη σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί άλλοτε κατά μόνας, ως πρόεδρος, άλλοτε ως διοικητική επιτροπή και άλλοτε ως διοικητικό συμβούλιο, πολύ απέχουν από την πραγματικότητα και δίνουν μία ψευδή εντύπωση συνεννόησης, συνεργασίας και κυρίως σεβασμού προς τους εκλεγμένους συναδέλφους. Η αλήθεια είναι ότι οι κινήσεις του κ.Γραβάνη γίνονται γνωστές από τις φωτογραφήσεις στα ΜΜΕ, όπου σταθερά εμφανίζεται με συγκεκριμένους «εκλεκτούς» ενώ μέλη της διοικητικής επιτροπής και του συμβουλίου τελούν εν αγνοία. Με τον τρόπο αυτό προβάλλει τις προσπάθειές για την ενίσχυση του ρόλου του Επιμελητηρίου ως αποκλειστικό αποτέλεσμα των δικών του ενεργειών, απαξιώνοντας το ρόλο και τη συμβολή των εκλεγμένων συναδέλφων του συνδυασμού μας.
 
Παρά το αρνητικό κλίμα που δημιουργεί η αντιδεοντολογική και ασυνεπής με τις προεκλογικές και μετεκλογικές δεσμεύσεις του κ. Γραβάνη περί συνεργασίας των δύο συνδυασμών συμπεριφορά, διαβεβαιώνουμε τα μέλη του Επιμελητηρίου που μας εμπιστεύθηκαν, ότι θα είμαστε πάντα ενεργά και ουσιαστικά παρόντες στις προσπάθειες για την αναβάθμιση του ρόλου του Επιμελητηρίου αν και όχι στις φωτογραφήσεις για τις οποίες εξάλλου ουδόλως ενδιαφερόμαστε».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.