Νεο αιμα στους κτηνοτροφους της Ροδοπης

Με όρεξη να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του κλάδου που πιέζεται πολύπλευρα

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κτηνοτροφικού συλλόγου Ροδόπης, με ενθαρρυντική προσέλευση στην ψηφοφορία, εκλέχτηκε την Τρίτη 13 Μαρτίου. Το νέο σχήμα είναι ριζικά ανανεωμένο σε σχέση με το προηγούμενο.
 
Στο ΔΣ εκλέχτηκαν οι Δημήτρης Γρηγοριάδης, Αθανάσιος Κοσούτζης, Θεόδωρος Πάλλης, Τζεμήλ Ρεσήτ και Παύλος Τομζάς, οι οποίοι αναλαμβάνουν το τιμόνι του συλλόγου σε δύσκολες για τους κτηνοτρόφους εποχές, μιας και πιέζονται από πολύπλευρους παράγοντες.
 

Όπως σημείωσε ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Μαργαρίτης Θεολόγου, το νέο ΔΣ είναι νέοι άνθρωποι, οι οποίοι θα παλέψουν και θα ανταπεξέρθουν στις δυσκολίες που περνά ο κλάδος.
 
«Θέλει μαζικότητα, θέλει ενότητα και επαγρύπνηση» σημείωσε, τονίζοντας πως ο κλάδος περνά πολλές δυσκολίες, ιδιαίτερα στις τιμές τόσο του αγελαδινού, όσο και του πρόβειου γάλακτος, κάτι που απέδωσε στις αθρόες εισαγωγές.
 
«Δυστυχώς ο αθέμιτος ανταγωνισμός των «φίλων» μας ευρωπαίων δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια κέρδους, και φυσικά ο κλάδος ασφυκτιά και φθίνει» τόνισε, επισημαίνοντας πως η προθυμία των κυβερνήσεων να βοηθήσουν μένει πάντα στα λόγια, χωρίς όμως πρακτικά αποτελέσματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.