Η Κοινοτητα Νεων παρουσιαζει την ποιητικη συλλογη της Ματινας Δαραβανη «Η γλυκια ενορμηση του ερωτα»

Την Πέμπτη 15 Μαρτίου στο «ΟΧΤΩ»

Η Κοινότητα Νέων Κομοτηνής και οι εκδόσεις Ιωλκός θα πραγματοποιήσουν αύριο Πέμπτη 15 Μαρτίου και ώρα 19.00, στο καφέ-μπαρ ΟΧΤΩ (Βασιλέως Παύλου) την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Ματίνας Δαραβάνη με τίτλο: «Η γλυκιά ενόρμηση του έρωτα».

Για το βιβλίο θα μιλήσει η κ. Όλγα Κατσιάνη, πρόεδρος του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών (ΣΚΛΕ) Ροδόπης.

Την απαγγελία και δραματοποίηση ποιημάτων της συγγραφέως έχουν αναλάβει οι: Έλενα Σαλαντή με Δημήτρη Σίσκο, Κατερίνα Καπρινιώτη με Αντώνη Καλλιακμάνη και Ραφαήλ Αλεξίου με Ευαγγελία Καπρινιώτη, μέλη του λογοτεχνικού τμήματος της Κοινότητας Νέων Κομοτηνής.

Η Ματίνα Δαραβάνη…

Η Ματίνα Δαραβάνη γεννήθηκε το 1993 και κατάγεται από την Καβάλα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Η ποιητική συλλογή “Η γλυκιά ενόρμηση του έρωτα” είναι το πρώτο της βιβλίο.

…και η «Η γλυκιά ενόρμηση του έρωτα»

Η δημιουργός, στα πενήντα δύο ποιήματά της, παρασύρεται τρυφερά και ξεκινά ένα αισθαντικό ταξίδι εξερεύνησης του γητευτή Έρωτα. Περιεργάζεται κι επισημαίνει όλες τις επιφανείς και σκοτεινές πλευρές του κορυφαίου και μαγευτικού συναισθήματος της ανθρώπινης ύπαρξης. Από τον «Άναρχο Έρωτα» στο πιο «Ζεστό φιλί» και από το «Σιωπηλό Ιππότη» στο «Πολύτιμό της».    

 
Δείγμα γραφής:
 
Θα ήθελα
 

Θα ήθελα πολύ να σου πω
τι είναι αγάπη.
Με χίλιες λέξεις άρτια φτιαχτές και ταιριασμένες.
Μα δεν μπορώ
γιατί τα δάκρυά μου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.