«Ιστιοπλοικος Ομιλος Βορειου Αιγαιου»

Νέος όμιλος ιστιοπλοΐας στην ΑΜΘ με έδρα την Κεραμωτή και δράσεις σε όλη την περιφέρεια

Ένας νέος αθλητικός όμιλος συστάθηκε πρόσφατα στην Περιφέρεια μας. Το όνομα του είναι Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Βορείου Αιγαίου (ΙΟΒΑΙ) και όπως γίνεται φανερό πρόκειται για έναν όμιλο που δημιουργήθηκε με  σκοπό να προάγει το άθλημα της ιστιοπλοΐας αλλά και  να φέρει κοντά όλους όσους  επιθυμούν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της θάλασσας. Ταυτόχρονα ο όμιλος δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους μέσω των σχολών του, να αποκτήσουν δίπλωμα ιστιοπλοΐας στη βασική εκπαίδευση, στο τμήμα προχωρημένων, στο  αγωνιστικό τμήμα αλλά και στο τμήμα Skipper με δυνατότητα  επαγγελματικής  σταδιοδρομίας.
 
Πιστεύοντας όμως πως η ιστιοπλοία εκτός απο αθλητισμός είναι και τρόπος ζωής, ο όμιλος εκτός από τις σχολές, τους αγώνες, τα σεμινάρια  και τα αθλητικά τμήματα, προγραμματίζει ημερίδες ενημέρωσης σε όλους τους Νομούς της Περιφέρειας μας, για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα του ομίλου το οποίο  λέγεται «Θάλασσα για όλους» και περιλαμβάνει τρείς ενότητες.
 
1) Ιστιοπλοία και τουρισμός.
2) Ιστιοπλοία για κάθε ηλικία.
3)Ιστιοπλοία και Α.Μ.Ε.Α.

Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν τον νέο αυτό όμιλο της περιφέρειάς μας μπορούν να το πράξουν επισκεπτόμενοι τις εγκαταστάσεις του στο λιμάνι της Κεραμωτής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.