Α.Ε.Κ για μεγαλα πραγματα!

Θα αντιμετωπίσει το Νέστορα για την άνοδο στην Α1.

Με τρομερό πάθος, με πλάνο και φυσικά με πολύ καλό σύνολο η ομάδα βόλεϊ της  Α.Ε Κομοτηνής έχει καταφέρει τη φετινή χρονιά να τραβήξει τα βλέμματα όλου του φίλαθλου κοινού.
 
Το μεσημέρι της Κυριακής λοιπόν κατάφερε μέσα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι να επικρατήσει στο τάι μπρέικ του Απόλλων Καλαμαριάς και να κατακτήσει την πολυπόθητη πρωτιά του ομίλου.
 
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι καθώς προηγήθηκαν με 2-0 σετ, όμως ο Απόλλων Καλαμαριάς αν και αδιάφορος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 πηγαίνοντας το παιχνίδι σε τάι μπράικ.
Εκεί όπου οι κιτρινόμαυροι έδειξαν καθαρό μυαλό και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να κατακτήσουν έτσι την πρώτη θέση του ομίλου με 16 βαθμούς.
 
Η σημερινή νίκη έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς η ομάδα του Hλία Κρεούζη θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο από το άλλον όμιλο, δηλαδή την ομάδα του Νέστορα.
Οι κιτρινόμαυροι ζουν μεγάλες στιγμές και μένει ένα ακόμη “σκαλοπάτι” για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.
 
Είναι βέβαιο πως αξίζουν τα εύσημα σε όσους απαρτίζουν το τμήμα αυτό του συλλόγου και στο κλειστό δεν θα πρέπει να πέφτει ούτε…”καρφίτσα” στα εναπομείναντα παιχνίδια έτσι ώστε όλη η πόλη να δώσει ισχυρή ώθηση στην ομάδα και στον τεράστιο στόχο που έχει θέσει.
Τα σετ: 25-20, 25-21, 14-25, 22-25, 15-13

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.