Μαζικη δολοφονια αδεσποτων στη Μαρωνεια

Απαρατήρητα

Την ώρα που οι δήμοι «ευαγγελίζονται» λύσεις σε ό,τι αφορά το ζήτημα των αδέσποτων που έχει αναχθεί στο μέγιστο πρόβλημα της καθημερινότητας πολλών ελληνικών νοικοκυριών, αλλά ταυτόχρονα καταγγέλλουν την υφιστάμενη ελλιπή νομοθεσία, κάποιοι φαίνεται αποδεικνύονται ανυπόμονοι, παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια τους.
 
Ο λόγος για ένα ακόμα περιστατικό μαζικής δηλητηρίασης σκύλων, αυτή τη φορά στο χωριό της Μαρώνειας, όπου όπως κατήγγειλε, αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες η κ. Αθηνά Σμαραγδά, το πρωί της Δευτέρας αντίκρισε στην κεντρική πλατεία του οικισμού νεκρά σκυλιά και δίπλα σε αυτά ένα κουταβάκι να κλαίει.
 

Όπως κατήγγειλαν στον «ΠτΘ» λίγες ημέρες πριν δηλητηριάστηκαν επίσης δύο ενήλικα σκυλιά και 5 κουτάβια, επίσης από γνωστούς-αγνώστους, οι οποίοι όπως κατανοούμε από τα σχετικά σχόλια της ανάρτησης, «εργάζονται» σε όλο το μήκος του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών. Μη φοβούμενοι και κεντρικά σημεία και πολυσύχναστα, όπως το παράδειγμα της κεντρικής πλατεία της Μαρώνειας.
 
«Αυτός είναι ο άνθρωπος» έγραψε συνοδεύοντας τις σχετικές φωτογραφίες η κ. Σμαραγδά, το χειρότερο ζώο όλων θα συμπληρώσουμε εμείς, γράφοντας για πολλοστή φορά, ως άλλη καθημερινότητα, για ακόμα μία μαζική δολοφονία.
 
Καλοκαίρι έρχεται, από τα τέλη Απριλίου θα αρχίσει και η κάθοδος των γειτόνων στα παραθαλάσσια του νομού, επομένως πέραν της προφανούς ψυχικής ασθένειας του δράστη ή των δραστών, γίνονται κατανοητοί και οι συμφεροντολογικοί λόγοι των δολοφονιών.
 
Ουδέν, άλλο σχόλιο! Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.