Εργασιες «φρεσκαρισματος» της πολης υπο το φως του φεγγαριου

Απαρατήρητα

Σε «οργασμό» εργασιών «φρεσκαρίσματος» της πόλης βρίσκεται ο Δήμος Κομοτηνής τις τελευταίες ημέρες. Ξεκινώντας από την ανανέωση των διαβάσεων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης καθώς και διαγραμμίσεων, που βέβαια όπως είδαμε και καταγράψαμε φωτογραφικά γίνονται με το φως… των προβολέων του Δήμου, καθότι τα συνεργεία δουλεύουν βράδυ και μάλιστα υπό βροχή.
 
Χαρακτηριστικές οι εργασίες που λάμβαναν χώρα το βράδυ της Τετάρτης, όπου μέχρι τις 10 το βράδυ τα συνεργεία βρίσκονταν έμπροσθεν του Δημαρχείου έχοντας μάλιστα μόλις ολοκληρώσει τη διαγράμμιση της οδού Ζυμβρακάκη, όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες.
 

Αρκετές ώρες νωρίτερα, ο φωτογραφικός φακός του «ΠτΘ» απαθανάτισε και το «παραδοσιακό» πλέον φύτεμα λουλουδιών στο Ηρώον της πόλης, το οποίο βέβαια ευτυχώς έγινε  υπό το φως του ήλιου και πριν πιάσει η μπόρα.
 
Τώρα ως προς την αποτελεσματικότητα των εργασιών θα  φανεί με το φως του ήλιου. Να συγχαρούμε ωστόσο τον Δήμο, για την προετοιμασία και τον ζήλο που επιδεικνύει, που ελπίζουμε να αφορά στον ερχομό της άνοιξης και όχι των κ.κ. Πολάκη και Τόσκα, που  θα επισκεφθούν την πόλη μας σήμερα, Παρασκευή και ανήμερα την 25η Μαρτίου αντίστοιχα. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.