«Η βλαβη, που προκαλει η σημερινη κυβερνηση στη Θρακη καθισταται ολο και δυσχερεστερα επανορθωσιμη»

Κοινή δήλωση των προέδρων ΝΟΔΕ Θράκης

Κοινή δήλωση υπογράφουν οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ Θράκης της ΝΔ, κ.κ. Ιωάννης Βεζυργιαννίδης, Νικόλαος Κιατίπης, Πολυζώης Παρασκευόπουλος εξαπολύοντας πυρά προς την κυβέρνηση τόσο για τους χειρισμούς στο θέμα του ΔΠΘ όσο και γενικότερα στη Θράκη.
 
Παράλληλα οι τρεις πρόεδροι στη δήλωση τους δεν παραλείπουν να αναφέρουν πως «η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται, ότι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Θράκη θα αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης και σημείο αναφοράς για ολόκληρη τη χώρα» 

Αναλυτικά η κοινή τους δήλωση: 

«Η αποτυχημένη πολιτική της ηθικά και πολιτικά χρεοκοπημένης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σχετικά με τα θέματα που αφορούν τη Θράκη, αναδεικνύεται για πολλοστή φορά, μέσα από τον προβληματισμό που εκφράζουν οι φορείς της. Η έντονα συγκρουόμενη με τα συμφέροντα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, πολιτική του Υπουργού Παιδείας, αποκαλύπτει την αδιαφορία της κυβέρνησης, για ένα από τα κορυφαία Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας. Η βλάβη, που προκαλεί η σημερινή κυβέρνηση στην Θράκη καθίσταται όλο και δυσχερέστερα επανορθώσιμη, όμως η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται, ότι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Θράκη θα αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης και σημείο αναφοράς για ολόκληρη τη χώρα».
 

Oι Πρόεδροι των ΝΟ.Δ.Ε της Θράκης της Ν.Δ.
 
Βεζυργιαννίδης Ιωάννης
Κιατίπης Νικόλαος
Παρασκευόπουλος Πολυζώης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.