Πασχαλινο Bazaar στο Εμπορικο Κεντρο Kosmopolis

25 δημιουργοί εκθέτουν τις δημιουργίες τους - Την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Μαρτίου

Την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Μαρτίου  δημιουργοί, καλλιτέχνες και χειροτέχνες με ζωηρή φαντασία και πασχαλινή διάθεση, σας προσκαλούν στο Εμπορικό Κέντρο Kosmopolis, για να απολαύστε μία βόλτα σε ένα πρωτότυπο Πασχαλινό Βazaar.
 
Στον φιλόξενο χώρο του Εμπορικού Κέντρου Kosmopolis,  25 δημιουργοί, με πολλές ανησυχίες και έντονη καλλιτεχνική φύση, διοργανώνουν Πασχαλινό bazaar με τις χειροποίητες δημιουργίες τους και σας  προσκαλούν να το επισκεφθείτε, να τους γνωρίσετε και  να αγοράσετε δώρα για τους αγαπημένους σας.
 
Κοσμήματα, λαμπάδες, φαναράκια, χειροποίητα διακοσμητικά φτιαγμένα.. όλα με αγάπη και έμπνευση για κοινωνικό σκοπό!
 
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Εμπορικού Κέντρου Kosmopolis προκειμένου νέοι δημιουργοί και καλλιτέχνες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους για ένα σημαντικό κοινωνικό σκοπό.
 
«Η Άνοιξη είναι εδώ και σας καλούμε να την γιορτάσουμε  το τριήμερο στο Εμπορικό Κέντρο, όπου μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας, να απολαύσετε τον καφέ σας, να παίξουν ξέγνοιαστα τα παιδιά σας και φυσικά να στηρίξετε την προσπάθεια των δημιουργών της πόλης μας» αναφέρει η διοίκηση του Εμπορικού Κέντρου γνωστοποιώντας τη διοργάνωση.
 
Info
Ώρες λειτουργίας  Εμπορικού Κέντρου, Παρασκευή 9.00 – 21.00, Σάββατο 9.00 – 20.00 και Κυριακή 11.00 – 20.00.
Ώρες  λειτουργίας bazaar 9.00 – 20.00
Την Κυριακή, στις  31 Μαρτίου από τις  12.30 – 14.00, δημιουργικό εργαστήρι για τους μικρούς φίλους.
Είσοδος δωρεάν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.