Στον Διοικητη του Νοσοκομειου η Φελινα Καζακου

Για ενημέρωση σχετικά με τη δημιουργία του νέου Νοσοκομείου

Τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κομοτηνής επισκέφτηκε την Τρίτη η επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Καζάκου προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τις θετικές εξελίξεις  γύρω από την  κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του  Διοικητή του Νοσοκομείου και διήρκησε μια ώρα. Η Καζάκου ενημερώθηκε από τον κ. Φιλιππίδη σχετικά με τη διαδικασία, την εξέλιξη και το χρονοδιάγραμμα του έργου, σύμφωνα με το οποίο η δέσμευση που υπάρχει από το Ι.Σ.Ν. είναι η ολοκλήρωση και παράδοση αυτού τα επόμενα τρεισήμισι χρόνια.

Η κ. Καζάκου, αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε τον  κ. Φιλιππίδη για την τεράστια και επίμονη προσπάθεια του, δεσμεύτηκε πως θα απαιτήσει και θα πιέσει προς κάθε κατεύθυνση για την επίσπευση των εργασιών  που απαιτούνται να γίνουν από την πλευρά του Δήμου Κομοτηνής, αναφερόμενη στη διάνοιξη και δημιουργία του οδικού άξονα καθώς επίσης και τη δημιουργία του βιολογικού σταθμού.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα όπως οι προσπάθειες στελέχωσης με προσωπικό τόσο του υπάρχοντος και όσο και του νέου Νοσοκομείο. Έγινε σύντομη αναφορά στα χρηματοδοτούμενα προγράμματα τα οποία συμμετέχει το Νοσοκομείο  Κομοτηνής καθώς και στους  πόρους που έχουν διασφαλισθεί από χρηματοδοτικά εργαλεία και χορηγούς.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την κ. Καζάκου να δηλώνει την πρόθεση της να υποστηρίξει εθελοντικά,  από τεχνοκρατικής πλευράς το όλο εγχείρημα καθώς πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο για το οποίο απαιτείται ένα μεταβατικό στάδιο προετοιμασίας της δομής. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.