Δημιουργοι και καλλιτεχνες με ζωηρη φαντασια στο πασχαλινο bazaar του Kosmopolis

Oικονομικές λύσεις και ταυτόχρονα κοινωνική προσφορά

Μόλις λίγες μέρες απομένουν ως την Ανάσταση και τα βαφτιστήρια περιμένουν με αγωνία τα καθιερωμένα δώρα των νονών. Ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία λίγοι είναι εκείνοι που θα τα αφήσουν παραπονεμένα και προσπαθούν να βρουν έξυπνες, ξεχωριστές, αλλά συνάμα οικονομικές λύσεις για τα πασχαλινά δώρα.
 

Εξαιρετική πρόταση φέτος αποτελεί το διήμερο πασχαλινό bazaar που διοργανώνεται για το διήμερο 30 και 31 Μαρτίου στον υπαίθριο χώρο του Εμπορικού Κέντρου Kosmopolis για  την στήριξη της δράσης του συλλόγου «Άγιος Φανούριος».
 
Κοσμήματα, λαμπάδες, φαναράκια, χειροποίητα διακοσμητικά όλα φτιαγμένα από μέλη του συλλόγου και δημιουργούς με πολλές ανησυχίες και αγάπη για τον κοινωνικό σκοπό βρίσκονται στους πάγκους του bazaar.
 
Ο υπεύθυνος και μέλος του συλλόγου, κ. Δημήτρης Χατζηπέτρου έκρινε πως οι Κομοτηναίοι έδειξαν ιδιαίτερη ευαισθησία στηρίζοντας τον σκοπό, ενώ ταυτόχρονα δόθηκε η ευκαιρία σε νέους δημιουργούς και καλλιτέχνες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να παρουσιάσουν την δουλειά τους.

 Στο πασχαλινό bazaar συμμετέχουν, επίσης, οι κ.κ. Αρζού Μομίνογλου και Τιτζέν Χασάν που με πολλή αγάπη και μεράκι φτιάχνουν όμορφα χειροποίητα βιτρό, αλλά και κεραμικές κατασκευές. Οι ίδιες δήλωσαν αρκετά ευχαριστημένες από την κίνηση και εξήγησαν πως «προσφέρουμε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, για να βοηθήσουμε τον κόσμο να κάνει οικονομικές αγορές για την εορταστική περίοδο του Πάσχα». Μεγαλύτερη προσέλευση, ωστόσο, παρατήρησαν την δεύτερη μέρα του bazaar, με τους περισσότερους να το επισκέπτονται για να προμηθευτούν χειροποίητες λαμπάδες.
 
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο οι μικροί μας φίλοι θα ανακαλύψουν τα κρυφά τους ταλέντα μέσα από το παιχνίδι, σε ένα πρωτότυπο δημιουργικό εργαστήρι από τις 12.30 μέχρι και τις 14.00.Η είσοδος θα είναι δωρεάν.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.