Παρουσιαση παιδικου βιβλιου και πολλα δωρα για τους μαθητες του Κοσμιου

Απαρατήρητα

Με αφορμή την επερχόμενη Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού βιβλίου στις 2 Απριλίου η γενική γραμματέας του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Κοσμίου, κ. Ανδριάνα Δελέγκου παρουσίασε στους μικρούς μαθητές το παιδικό βιβλίο «Ο Βρασίδας ο ατσίδας στο διαδίκτυο», του οποίου είναι συγγραφέας. Τα παιδιά έμαθαν πώς γράφεται ένα βιβλίο, συζητώντας με την συγγραφέα και ρωτώντας την με τον δικό τους αφοπλιστικό τρόπο για το πώς ένοιωσε και πως εμπνεύστηκε.


Στην εκδήλωση βρέθηκε η κ. Φελίνα Καζάκου, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κομοτηνής μαζί με τον κ. Μιχάλη Πολυτσάκη, μέλος των Δημοτικών Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την κ. Μαρία Μπαχτσεβάνη, μέλος της δημοτικής κοινότητας Κομοτηνής που χάρισαν παιδικά βιβλία, εκπαιδευτικά παιχνίδια και … χαμόγελα στο Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Κοσμίου.


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Κοσμίου τους ευχαρίστησε θερμά για την πρωτοβουλία τους, επισημαίνοντας ταυτόχρονα τις «μεγάλες ελλείψεις που έχει το σχολείο». Οι κ.κ. Καζάκου, Πολυτσάκης και Μπαχτσεβάνη, ωστόσο, δεσμεύθηκαν να στηρίξουν κατά το δυνατόν τις προσπάθειες του σχολείου.

Ας ελπίσουμε στο μέλλον να δούμε ακόμη περισσότερες παρόμοιες δράσεις. Χ.Κ.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.