Τεραστια νικη με επιθετικο…”παρτι” για την Ελπιδα!!!

ΠΑΟΚ Κοσμίου - Ελπίδα Σαπών 1-5(+Gallery)

Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των Play-Off της Α' ΕΠΣ Θράκης ο ΠΑΟΚ Κοσμίου υποδέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου την Ελπίδα Σαπών με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν άνετα των γηπεδούχων με σκορ 1-5 και να κάνουν ιδανικό ξεκίνημα στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Οι 100 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο του Κοσμίου παρακολούθησαν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε πολύ καλά και για τις δύο ομάδες όμως στη συνέχεια κατέληξε σε επιθετικό μονόλογο των ψυχωμένων παιχτών της Ελπίδας, οι οποίοι πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και δήλωσαν παρών στο μίνι πρωτάθλημα που ξεκίνησε και αναμένεται να είναι πολύ ανταγωνιστικό.                                          
Από την άλλη ο ΠΑΟΚ Κοσμίου παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 1-0 δεν κατάφερε να κρατήσει για πολύ το υπέρ του προβάδισμα και η γρήγορη ισοφάριση έδειξε να επηρεάζει στο έπακρο την ψυχολογία των γηπεδούχων που δεν κατάφεραν να μπουν έκτοτε στο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης.                                                                                                          Συγκεκριμένα ζητούν παράβαση για χέρι του Μπάμπουρα σε σουτ του Φώτη Ξενάκη.            
Στο 78' ο διαιτητής Κακουλίδης ορθά απέβαλλε τον Πασσά για άσεμνη χειρονομία προς αντίπαλο με τους ανθρώπους της Ελπίδας να διαμαρτύρονται έξαλλα και να προκαλείται ένταση μεταξύ των δύο ομάδων.                                                                  Το αποτέλεσμα αυτής της έντασης ήταν η αποβολή ανθρώπου των φιλοξενούμενων από τον πάγκο της ομάδας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ είχε στο ξεκίνημα του αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων, την κατοχή της μπάλας, πίεζε ψηλά και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με σκόρερ τον Ρουμπιέ που στο 19ο λεπτό μπήκε ωραία στην περιοχή από τα δεξιά και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.                                            
Το γκολ αυτό αφύπνισε τους φιλοξενούμενους που στο αμέσως επόμενο λεπτό ισοφάρισαν με τον Πάλη έπειτα από έξοχη ενέργεια και ασίστ του Ερκάν.                                    
Και σαν να μην έφτανε αυτό η Ελπίδα κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή μόλις δύο λεπτά αργότερα με τον Λιάρο που με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Δεληγιάννη για το 1-2.                                                                         
Μετά και το γκολ αυτό οι γηπεδούχοι φάνηκαν αρκετά επηρεασμένοι ψυχολογικά και στο 31ο λεπτό σε μία ακόμη αδράνεια της άμυνας ο Καραθανάσης με κοντινή προβολή, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπάμπουρα, έκανε το 1-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελπίδα ξέχασε πάρει το πόδι από το γκάζι και στο 46΄ ο Πάλη με δυνατό σουτ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα κάνοντας το 1-4 και πετυχαίνοντας ένα φοβερό γκολ.                                       
Στο 75' ο Νεάζη κέρδισε πέναλτι έπειτα από παράβαση του Γιάπρακτση και ο Ερκάν το εκτέλεσε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 1-5 για την ομάδα του.

Μετά την πολύ σημαντική αυτή νίκη η Ελπίδα Σαπών ανέβηκε στην τέταρτη θέση με 18 βαθμούς ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση με έναν βαθμό παραπάνω (19 β.).

Το ρολόι της αναμέτρησης:
17' Σουτ του Νάνου λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ποιμενίδη.
19' ΓΚΟΛ.Ο Ρουμπιές μπήκε ωραία από τα δεξιά στην περιοχή της Ελπίδας και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ποιμενίδη για το 1-0.
20' ΓΚΟΛ. Ο Ερκάν “αδειάζει” τον Ζάγγουλο και μπάινει στην περιοχή από τα δεξιά μοιράζοντας ωραία στον Πάλη που από κοντά ισοφαρίζει σε 1-1.
22' ΓΚΟΛ. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιάρου με την μπάλα να “σκάει” μπροστά στον Δεληγιάννη και να καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 1-2.
31' ΓΚΟΛ. Εκτέλεση φάουλ του Μπάμπουρα με αποδέκτη τον Καραθανάση που με κοντινή προβολή στο δεύτερο δοκάρι σημείωσε το 1-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
46' ΓΚΟΛ. Απίστευτο γκολ από τον Πάλη που με δυνατό σουτ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα μην αφήνοντας πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Δεληγιάννη.
52' Σουτ του Νάνου έξω από την περιοχή με τον Ποιμενίδη να έχει σωστή θέση και να αποκρούει.
55' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νεαζή με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοσμίου.
69' Όμορφη επέλαση του Νάνου από τα αριστερά με τον νεαρό να μπαίνει στην περιοχή με το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ποιμενίδη και στην συνέχεια να καταλήγει στον Ξενάκη με το σουτ του τελευταίου να βρίσκει στον Μπάμπουρα και να καταλήγει σε κόρνερ.Έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους που ζητούν πέναλτι για χέρι στου Μπάμπουρα στο σουτ του Ξενάκη.
74' Ο Ερκάν βγαίνει σε τετ α τετ με τον Δεληγιάννη, τον οποίο περνάει ωραία αλλά το τελείωμα του βρήκε στο δοκάρι με τον Νεάζη να μπαίνει στην φάση και να ανατρέπεται από τον Γιάπρακτση με τον Κακουλίδη να υποδεικνύει πέναλτι.
75' ΓΚΟΛ.Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Αμέτ Ερκάν που κάνει το 1-5 για τους φιλοξενούμενους.
78' Δεύτερη κίτρινη στον Πασσά για άσεμνη χειρονομία προς αντίπαλο παίχτη.
90' Τέλος αγώνα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ Κοσμίου(Σάββας Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Βοργιατζίδης, Τριάντος, Αγγελής, Ζαγγούλος, Γιάπρακτσης, Λεβεντέλλης, Αραμπατζής, Νάνος,  Ρουμπιές, Ξενάκης.

Ελπίδα Σαπών(Βασίλης Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Λιάρος, Μπάμπουρας, Πασσάς, Κουδούνης, Ρούφος, Καραθανάσης Σ., Κοροτενόυτο, Νεαζή Αλή, Πάλη, Ερκάν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.