Η Ελλη Παπαγγελη επικεφαλης του πολιτικου γραφειου του Ευριπιδη Στυλιανιδη

Για νέα κίνηση αμφισβήτησης των επιλογών του Προέδρου κάνουν λόγο στελέχη της ΝΔ

Επικεφαλής του πολιτικού γραφείου του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Αθήνα αναλαμβάνει η προσφάτως διαγραφείσα από μέλος της Νέας Δημοκρατίας κ.Έλλη Παπαγγελή.

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσε με δελτίο τύπου ο Ροδοπίτης πολιτικός καλωσορίζοντας την κ. Παπαγγελή στην ομάδα των συνεργατών του, επισημαίνοντας πως η επιλογή της κ.Παπαγγελή είναι αποτέλεσμα της «ευρυμάθειας» και της αποδοτικότητας που την διακρίνει στην έως τώρα πολιτική της πορεία, καθώς και στο γεγονός ότι αποτελεί ένα από τα νεότερα και πιο ελπιδοφόρα στελέχη της νεοδημοκρατικής παράταξης.

«Με χαρά καλωσορίζουμε την κ. Έλλη Παπαγγελή στην ομάδα των συνεργατών μας. Η κ. Παπαγγελή αρχής γενομένης από την Δευτέρα 2 Απριλίου θα αναλάβει καθήκοντα επικεφαλής του πολιτικού μου γραφείου στην Αθήνα. Πέραν της ευρυμάθειας που την διακρίνει στην έως τώρα πορεία της η επιλογή του προσώπου της έγκειται στο γεγονός ότι εκπροσωπεί την νεότερη γενιά πολιτικών εκπροσώπων του κόμματος της ΝΔ με τους οποίους θα πορευτούμε από κοινού, ούτως ώστε η ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές να θέσει τις βάσεις για την νέα Ελλάδα, αυτή που θα γυρίσει σελίδα και θα πορευτεί ανεξάρτητη από κηδεμονίες και μνημόνια, σε μια πορεία προόδου, ανάπτυξης και αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους, με τη νέα γενιά στο προσκήνιο» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η κίνηση αυτή έχει ήδη προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό της ΝΔ, με στελέχη κοντά στον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνουν λόγο για επιλογή κόντρα στα θέλω και τις κατευθύνσεις του προέδρου. Μία επιλογή που όπως τονίζουν πηγές αποτελεί κίνηση αμφισβήτησης του «Καραμανλικού» στρατοπέδου, στο οποίο ανήκει ο κ. Στυλιανίδης, των επιλογών του κ. Μητσοτάκη. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα η κ. Παπαγγελή διεγράφη από μέλος της Νέας Δημοκρατίας μετά τα όσα δήλωσε για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.