Επιβεβλημενη η ολικη αναβαθμιση του Κλειστου Γυμναστηριου της Κομοτηνης

Απαρατήρητα

Λίγα εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από τη μεγάλη επιτυχία της ΑΕ Κομοτηνής, η οποία μετά από είκοσι χρόνια, επιστρέφει στον Α’ Όμιλο της Volley League Ανδρών. Μία επιτυχία κατά τους πρώτους εορτασμούς της οποίας εντός μάλιστα του γηπέδου, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης που έδωσαν το παρών υποσχέθηκαν την στήριξη της ομάδας που πλέον θα εκπροσωπεί την περιοχή μας στην πρώτη εθνική κατηγορία.
 
Λίγα εικοσιτετράωρα που οι συγχαρητήριες επιστολές  από πολλούς περισσότερους εκπροσώπους φορέων δημοσιοποιήθηκαν καθώς και λίγα εικοσιτετράωρα τα οποία επέτρεψαν με νηφαλιότητα πλέον να κρίνουν οι αρμόδιοι αλλά και οι πολίτες της Κομοτηνής ποιες είναι εκείνες οι κινήσεις υποστήριξης που απαιτούνται.
 
Τα βλέμματα όλων, πέραν της υποστήριξης της ομάδας φυσικά στραμμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, που αναμένεται με τη νέα αγωνιστική χρονιά να φιλοξενήσει «μεγάλους» αγώνες και απαιτείται να είναι κατάλληλα προετοιμασμένος.
 
Το γεγονός αυτό επεσήμανε σε σχετική του ανάρτηση ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Πολυτσάκης, ο οποίος υπογράμμισε πως κρίνεται πλέον «επιβεβλημένη η ολική αναβάθμιση των χώρων του Δ.Α.Κ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κλειστό Γυμναστήριο), καθώς οι ανάγκες του Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου μας το απαιτούν άμεσα».
 
Τόσο ως ικανοποίηση των χρόνιων αιτημάτων των Συλλόγων της πόλης που ασκούνται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του όσο και για να ικανοποιηθούν όπως επεσήμανε « οι αυξημένες απαιτήσεις-προδιαγραφές λειτουργίας του για Αδειοδότηση του ως ΕΔΡΑ της Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Volleyball Team στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής».
 
«Πέρα από το αδιαπραγμάτευτο γεγονός ότι η έδρα της Α.Ε.Κ. – όπως και οποιουδήποτε Συλλόγου μας σε ανάλογη περίπτωση – ΠΡΕΠΕΙ να είναι στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, η αναβάθμιση του Δ.Α.Κ. αποτελεί Κοινό Καλό για όλο τον Αγωνιστικό, Σχολικό και Μαζικό Αθλητισμό μας, αλλά και για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους μας, καθώς το Κλειστό μας χρησιμοποιείται για αναρίθμητους Αγωνιστικούς και Προπονητικούς σκοπούς, αλλά και για πολλές Πολιτιστικές και Κοινωνικές εκδηλώσεις» σημείωσε ο ίδιος, το οποίο και προσυπογράφουμε.
 
Οψόμεθα! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.