Ευχες και δωρα απο τις «Νηρηιδες» στη στεγη του Συλλογου «Αγιοι Θεοδωροι»

Επισκέφτηκαν τον χώρο για να ευχηθούν με αφορμή την πασχαλινή περίοδο

Τη στέγη του Συλλόγου Μέριμνας Ατόμων με  Αναπηρίες Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης “Άγιοι Θεόδωροι” επισκέφτηκαν την Τετάρτη 4 Απριλίου μέλη του σωματείου με την επωνυμία «Νηρηίδες», Τμήμα 423-Daughters of Penelope προκειμένου να μοιράσουν χαρά αλλά και να εκδηλώσουν έμπρακτα την αρωγή και τη συμπαράστασή τους στο Σύλλογο, που αγωνίζεται με κάθε τρόπο και μέσο για  την  κοινωνική ενσωμάτωση και αλληλοαποδοχή των ενήλικων ατόμων που φιλοξενεί, έτσι ώστε να λειτουργήσουν, κατά το δυνατόν, ως αυτοεξυπηρετούμενα και ισότιμα μέλη στο κοινωνικό σύνολο.
 

Όπως τόνισε η πρόεδρος κ. Ελπινίκη Μπλεκάτση, πραγματοποίησαν αυτή την επίσκεψη γιατί θεωρούν πως θέτοντας στο επίκεντρο των ενεργειών τις ευάλωτες ομάδες, κάνουν καλύτερη τη ζωή όλων.
 
«Η εκπαίδευση των ατόμων με ειδικές ανάγκες δεν είναι πολυτέλεια, αλλά καθημερινή αδήριτη ανάγκη για όλους» σημείωσε, για αυτό και έφεραν δώρα και ευχήθηκαν καλό Πάσχα σε όλους όσους βρίσκονται στη στέγη.


 
Ευχήθηκε δε να γίνουν και άλλοι τέτοιοι χώροι για όλες τις ευάλωτες ομάδες της πόλης, ώστε όχι μόνο να εκπαιδεύονται, αλλά να έχουν και μια στέγη, τόνισε η κ. Μπλεκάτση, που ευχήθηκε καλό Πάσχα, ειρήνη, υγεία και αγάπη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.