Οι Πατεραδες και η νεολαια της Ξυλαγανης ενωσαν τις δυναμεις τους

Για τον «παραδοσιακό» καθαρισμό των νεκροταφείων Ξυλαγανής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο καθαρισμός των νεκροταφείων της Ξυλαγανής, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, από μέλη του Συλλόγου Πατεράδων αλλά και μέλη της Εθελοντικής Ομάδας «Βοηθάμε τον τόπο μας» που φέτος συνέδραμαν στη δράση.
 

Ο καθαρισμός των νεκροταφείων της Ξυλαγανής είναι μία δράση που πραγματοποιεί «παραδοσιακά» ο Σύλλογος Πατεράδων τα τελευταία χρόνια, στην οποία συμμετείχε φέτος η νεολαία του χωριού κατόπιν απόφασης των μελών του νεοσύστατου Εθελοντικού Συλλόγου στην πρώτη συνάντηση τους, που έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες.
 

Η εμπειρία των παλαιότερων και η όρεξη των νεότερων έκανε πραγματικότητα την επιτυχή υλοποίηση της δράσης, στην οποία συμμετείχαν από νωρίς το πρωί περίπου 20 εθελοντές από τις δύο συλλογικότητες. Οι εργασίες αφορούσαν στον καθαρισμό των διαδρόμων του κοιμητηρίου και τον καλλωπισμό του περιβάλλοντα χώρο και ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.
 
Μετά το πέρας των εργασιών ο Σύλλογος Πατεράδων έδωσε από ένα αναμνηστικό δώρο σε όλους όσους συμμετείχαν στη δράση. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.