Φυλακα για το Αρχαιο Θεατρο και το Αρχοντικο Ταβανιωτη «ψαχνει» η ΕΦΑ Ροδοπης

Από σήμερα οι αιτήσεις

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση το άτομο που θα προσληφθεί θα πρέπει να έχει την ειδικότητα ΔΕ Φύλαξης-Πληροφόρησης Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων και θα απασχοληθεί για διάστημα 7 μηνών στο Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας και στο Αρχοντικό Ταβανιώτη.
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό «Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6»  και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: «Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης, Α. Συμεωνίδη 4, Τ.Κ.: 691 32, Κομοτηνή, υπόψιν κ. Τάνιας Αγγορούδη (τηλ. επικοινωνίας: 25310-22411& 25310 21517)».
 
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
 
Η προθεσμία υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων για την ανακοίνωση ξεκινά  από σήμερα Παρασκευή 13 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 23 Απριλίου. Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τις 9:00 το πρωί έως και τις 3:00 το μεσημέρι κατά τις εργάσιμες ημέρες.
 
Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.