Πρωτος σταθμος της «Γραναδα» εκτος Αθηνων η Κομοτηνη (+Βιντεο)

Η νέα παράσταση του Γιάννη Καλαβριανού

Τη θεατρική παράσταση «ΓΡΑΝΑΔΑ» σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού φέρνει επί σκηνής το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής για δύο παραστάσεις στις 14 και 15 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κύτταρο.

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου που «άνοιξε» η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, κ. Σοφία Μενεσελίδου, καλώντας το ευρύ κοινό να παρακολουθήσει τη πετυχημένη παράσταση, αποτέλεσμα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής με την Eταιρεία Θεάτρου Sforaris των επιτυχημένων παραστάσεων «Γιοι και Κόρες» και «Αβελάρδος και Ελοΐζα».

«Η ΓΡΑΝΑΔΑ είναι μια παράσταση για την απώλεια, τις συμπτώσεις που δένουν τις ζωές μας για πάντα, τις τροχιές των άστρων, τα γεγονότα που κανονικά δε θα έπρεπε να συμβούν και τους ανθρώπους που θέλουν να προχωρήσουν», υπογράμμισε ο σκηνοθέτης, ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήρε η κ. Έφη Σταμούλη, η οποία, εκ μέρους όλων των ηθοποιών, εξέφρασε τη χαρά της που βρίσκεται σε μία πόλη που «αγαπά και στηρίζει το θέατρο» και αποτελεί την πρώτη στάση της «ΓΡΑΝΑΔΑ» εκτός Αθηνών.

Δείτε τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου:

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.