Ολα μηδεν στον Καλχα! Ισοπαλια για Γρατινη και Ιασμο

Δόξα Γρατινής - Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-0 (+Gallery)

Στο γήπεδο του Κάλχα παρουσία περίπου 150 φιλάθλων και με καιρικές συνθηκες ιδανικές για οδόσφαιρο διεξήχθη το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των Play-Off της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης Δόξα Γρατινής Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό, με δυνατές μονομαχίες κάτι που ανάγκασε τον διαιτητή κ. Κακουλίδη να δείξει 9 κίτρινες κάρτες.
 
Στο πρώτο μέρος ο Μέγας Αλέξανδρος είχε μια ελαφριά υπεροχή του παιχνιδιού με την πρώτη καλή φάση όμως να  ανήκει στους γηπεδούχους στο 11΄ που μετά από ωραία προσπάθεια ο Σεφκέτ Σελήμ εντός μεγάλης περιοχής  έπιασε ένα σουτ που πέρασε λίγο άουτ.
Ο Μέγας απάντησε στο 18΄με  ένα καλό κοντινό σουτ του Κλή που πέρασε άουτ και ένα καλό σουτ του Γιαννακιτσίδη στο 21΄που μπλόκαρε ο Μπουτσακτσή Εφτούν.
 
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ιάσμου μπήκε πιο δυνατά, είχε την υπεροχή και έχασε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα.
Στο 56΄μετά από φάουλ του Ρομπέρ ο Αντωνιάδης έπιασε σκαστή κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Στο 68΄πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Βιόπουλου έφυγε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπουτσακτσή Εφτούν και στο 76΄και 89΄οι κεφαλιές των Γιαννακιτσίδη και Ντεμιρτζίδη δεν βρήκαν στόχο.
 
Μετά από αυτήν την ισοπαλία οι δύο ομάδες οι ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας των Play-Off μαζί με την Ελπίδα Σαπών με 21 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Κοσμίου.
 
Το Ρολόι της αναμέτρησης:
11΄ Ωραία προσπάθεια από τον Σεφκέτ Σελήμ, μπήκε στην μεγάλη περιοχή του μέγα αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ.
18΄Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Δόξας μέσα στην μεγάλη περιοχή ο Αντωνιάδης επιχείρησε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει  στους αμυντικούς και στην συνέχεια ο Κλής έπιασε νέο σουτ που έφυγε λίγο άουτ.
21΄Έξω από την μεγάλη περιοχή της Δόξας ο Γιαννακιτσίδης έπιασε ένα καλό γεμάτο σουτ αλλά ο Μπουτσακτσή Εφτούν μπλόκαρε την μπάλα.
32΄ Ο Ρομπέρ για τον Μέγα κάνει ένα δυνατό σουτ ο Μπουτσακτσή  Εφτούν διώχνει με γροθιές με και στην συνέχεια ο Αντωνιάδης πιάνει νέο σουτ από πολύ κοντά αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και έφυγε κόρνερ.
36΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρομπέρ με γροθιές ο Μπουτσακτσή  Εφτούν απομάκρυνε την μπάλα.
54΄ Από πλάγια εκτέλεση φάουλ του Ρομπέρ ο Αντωνιάδης έπιασε σκαστή κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
57΄ Σουτ εντός περιοχής του Μπόζη για την Γρατινή με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπουτσίδη.
68΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βιόπουλου, η μπάλα έσκασε κάτω και έφυγε ελάχιστα άουτ από δεξί κάθετο δοκάρι του Μπουτσακτσή  Εφτούν.
73΄ Πολύ καλό δυνατό σουτ του Γιαννακιτσίδη με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Μπουτσακτσή  Εφτούν.
76΄ Εκτέλεση φάουλ του Ρομπέρ από πλάγια, ωραία κεφαλιά του Γιαννακιτσίδη που έφυγε λίγο άουτ.
89΄ Σέντρα Κλή από δεξιά, κεφαλιά του Ντεμιρτζίδη ψηλά άουτ.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Γρατινής (Δίγκας): Μπουτσακτσή  Εφτούν, Μαγκούτας, Λεγάτος,Ζουμπιάδης, Τάτσιος,Καμζέλας, Πασχάλης (61΄Μουζασβίλι), Κακουλίδης (75΄Παπαχρόνης), Μπόζης (84΄Χισήμ), Κυριακόπουλος, Σεφκέτ Σελήμ.
 
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Σπυριάδης):  Παπουτσίδης, Αχμέτ, Αμοιρόπουλος, Ντεμιρτσίδης, Λειβαδιώτης, Κλής, Παπαρούνας (74΄Χουσεϊν), Γιαννακιτσίδης, Βιόπουλος, Αντωνιάδης, Robert.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.