Β ΕΠΣ: “Αγκαλια” με τον τιτλο η Βιστωνιδα Κοπτερου!

Στο +4 μετά τη μεγάλη νίκη επί του Πανθρακικού

Την Κυριακή 15 Απριλίου συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Θράκης με απολογισμό 26 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων και 1 νίκη φιλοξενούμενου.
 
Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στην Βιστωνίδα Κοπτερού και τον Πανθρακικό με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-1 σ' ένα πολύ γεμάτο παιχνίδι με πολύ ένταση και φάσεις εκατέρωθεν. Η Βιστωνίδα πήρε τη νίκη και, κατά πάσα πιθανότητα, την πρωτιά του πρωταθλήματος.
 
Σπουδαίο διπλό για το Ατσάλι Αρχοντικών, που επικράτησε με το εκκωφαντικό 3-6 της ομάδας του Αγιοχωρίου, ενώ ο Αετός Μίσχου κέρδισε εύκολα του Πόντου Κομοτηνής με 5-1, φτάνοντας τους 43 βαθμούς και μειώνοντας στους 10 βαθμούς τη διαφορά με τον δεύτερο Πανθρακικό.
 
Νίκη μετά από πολύ καιρό για τον Μύστακα που επικράτησε με 5-2 της Α.Ε. Κομοτηνής, ανεβαίνοντας στους 27 βαθμούς, ενώ ρεπό πραγματοποίησε η Ένωση Ασωμάτων.
 
Τέλος όπως είναι γνωστό οι ομάδες: ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, Νέα Δόξα Υφαντών και Ελπίδες Κομοτηνής έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα οπότε οι αναμετρήσεις τους με τον ΑΟ Φιλίας, τον Ηρακλή Σαπών και το Φανάρι αντίστοιχα κατοχυρώθηκαν υπέρ των τελευταίων τριών ομάδων. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

 

Αετός Μίσχου-Πόντος Κομοτηνής 5-1
ΑΣ Αγιοχωρίου-Ατσάλι Αρχοντικών 3-6
ΑΟ Μύστακας-ΑΕ Κομοτηνής 5-2
Βιστωνίδα Κοπτερού-ΑΠΣ Πανθρακικός 3-1
ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου-ΑΟ Φιλία Κομοτηνής 0-3 α.α.
Ηρακλής Σαπών-Ελπίδες Κομοτηνής 3-0 α.α.
ΑΟ Φαναρίου-Νέα Δόξα Υφαντών 3-0 α.α.
Ρεπό: Ένωση Ασωμάτων

 

Αναλυτικά η βαθμολογία μετά από 23 αγωνιστικές

1 Βιστωνίδα Κοπτερού 57
2 ΑΠΣ Πανθρακικός 53
3 Αετός Μίσχου 43
4 Ατσάλι Αρχοντικών 39
5 Ένωση Ασωμάτων 38
6 Ηρακλής Σαπών 37
7 ΑΟ Φιλία Κομοτηνής 35
8 ΑΟ Φαναρίου 35
9 ΑΟ Μύστακας 27
10 ΑΣ Αγιοχωρίου 25
11 ΑΕ Κομοτηνής 20
12 Πόντος Κομοτηνής 7
13 Νέα Δόξα Υφαντών Αποβλήθηκε
14 Ελπίδες Κομοτηνής Αποβλήθηκε
15 ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου Αποβλήθηκε

 
Η Ένωση Ασωμάτων ξεκίνησε με -6.
Ο ΑΣ Αγιοχωρίου έχει έναν μηδενισμό και -5 βαθμούς, ο ΑΟ Μύστακας έχει έναν μηδενισμό, οι Ελπίδες Κομοτηνής έχουν τρεις μηδενισμούς και έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα, η ΠΑΕ Ποντίων έχει τρεις μηδενισμούς και έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα, η Νέα Δόξα Υφαντών έχει τρεις μηδενισμούς και έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.
Οι ΑΠΣ Πανθρακικός, Νέα Δόξα Υφαντών, Ελπίδες Κομοτηνής, ΑΟ Φιλία Κομοτηνής, Ηρακλής Σαπών, ΑΟ Φαναρίου, Βιστωνίδα Κοπτερού και Ένωση Ασωμάτων έχουν κάνει ρεπό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.