“Κλειδωσε” την ανοδο ο ψυχωμενος Πανθρακικος!

ΑΠΣ Πανθρακικός - Α.Ε. Κομοτηνής 4-1 (+Gallery)

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣ Θράκης ο Πανθρακικός επικράτησε εύκολα με 4-1 της Α.Ε. Κομοτηνής σφραγίζοντας έτσι την άνοδο στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία.

Οι 80 περίπου φίλοι (και των δύο ομάδων) που βρέθηκαν στο ΔΑΚ παρακολούθησαν ένα “ανοιχτό” παιχνίδι με τις δύο ομάδες να ψάχνουν από τα πρώτα λεπτά κάποιο τέρμα.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να μπουν μπροστά στο σκορ χάρη σε όμορφο τελείωμα του Χατζηιωαννίδη έπειτα από ασίστ του Τζελέπη.
Επτά λεπτά αργότερα ο Δελής μετά από πάρε – βάλε πάσα του Παπαθέου έστειλε με κοντινό πλασέ την μπάλα στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα για τους “πράσινους”.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε με το σκορ στο 2-0 στα αποδυτήρια, ο Κιρκίτζης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά σημείωσε ένα απίστευτο γκολ αναπτερώνοντας τις ελπίδες για τους φιλοξενούμενους που πήγαν στην ανάπαυλα με ανεβασμένη ψυχολογία.

Στο δεύτερο μέρος ο Πάνθραξ έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα και παρά την μαχητικότητα των φιλοξενούμενων έφτασε σε τρίτο γκολ στο 66ο λεπτό με σκόρερ τον Μπαξεβανίδη που με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αλεξόπουλου, έγραψε το 3-1.
Στο 84' ο Γρηγοριάδης με όμορφο σουτ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Στεφανόγλου “κλείνοντας” έτσι το σκορ της αναμέτρησης.

Μετά από αυτή τη νίκη, και σε συνδυασμό φυσικά με την ήττα του Μίσχου στο Αγιοχώρι με 2-1, ο Πάνθραξ βρίσκεται πλέον και μαθηματικά στην Α' κατηγορία και θα κυνηγήσει πλέον τις λιγοστές πιθανότητες για την πρώτη θέση που τη δεδομένη στιγμή φαίνεται να έχει “καπαρώσει” η Βιστωνίδα Κοπτερού.

Το ρολόι της αναμέτρησης:
22' Ο Χατζηιωαννίδης μπαίνει από τα αριστερά στην περιοχή κάνει ωραίο σουτ με τον Στεφανόγλου να αποκρούει και στην συνέχεια τον Δελή να πλασάρει για το 1-0 με τον βοηθό όμως να ακυρώνει το γκολ καθώς ο φορ των γηπεδούχων βρισκόταν σε αντικανονική θέση.
28' ΓΚΟΛ.Ο Τζελέπης βγάζει ωραία ασίστ στον Χατζηιωαννίδη που με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.
35' ΓΚΟΛ.Ο Παπαθέος ξεχύνεται στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή πασάρει στον Δελή που με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.
44' ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΚΟΛ για την Α.Ε.Κ. Ο Κιρκιτζής με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ματθαίου μειώνοντας σε 2-1.
59' Σουτ του Κιρκιτζή από πλάγια θέση με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
 66' ΓΚΟΛ .Εκτέλεση φάουλ του Αλεξόπουλου με τον Μπαξεβανίδη να “πιάνει” ψηλοκρεμαστή κεφαλιά κάνοντας το 3-1.
84' ΓΚΟΛ. Όμορφο σουτ του Γρηγοριάδη έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή  γωνία του Στεφανόγλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΣ Πανθρακικός: Ματθαίου, Τσάμι, Αφεντουλίδης, Τσιπλακίδης (75' Κανέλλης), Μπαξεβανίδης, Τζελέπης, Χατζηιωαννίδης, Αλεξόπουλος, Δελής, Γιάζος, Παπαθέος (68' Γρηγοριάδης).
Α.Ε. Κομοτηνής: Στεφανόγλου, Φιλιππακόπουλος (80' Γιαγατσίνος), Τσίκρης, Ζησίδης, Στεφανίδης (60' Παρασκελίδης), Φερλαχίδης, Παύλου, Δάγκος, Καλλιανίδης (53' Χουσεΐν), Κιρκιτζής, Λουκοβίτης (73' Γεωργιάδης).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.