Για τις αλλαγες στο Taxisnet ενημερωθηκαν οι λογιστες της Ροδοπης

Το παρών έδωσε και ο Αθανάσιος Σαφαρής, στέλεχος της Διεύθυνσης Εφαρμογής Άμεσης Φορολογίας της ΑΑΔΕ

Τις αλλαγές που έχει φέτος το σύστημα υποβολής φορολογικών δηλώσεων στο Taxisnet, που ακόμα «προσαρμόζεται» στις φετινές φορολογικές απαιτήσεις, γνώρισαν οι λογιστές της Ροδόπης, στην ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Λογιστών το βράδυ της Παρασκευής 20 Απριλίου στην αίθουσα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου.
 

Σε αυτήν ήταν παρών ο κ. Αθανάσιος Σαφαρής, στέλεχος της Διεύθυνσης Εφαρμογής Άμεσης Φορολογίας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, ο οποίος εξήγησε τις αλλαγές που έχουν γίνει στο σύστημα, το οποίο άνοιξε μεν, όμως φαίνεται ότι έχει ακόμα θέματα, ιδιαίτερα στο έντυπο Ε3, «Κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα», το οποίο ανασχεδιάστηκε φέτος.
 
Το μεγάλο ενδιαφέρον των λογιστών για τα θέματα αυτά φάνηκε από το γεγονός ότι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Επιμελητηρίου, όπου πέρα από τις φετινές αλλαγές, οι οποίες αναμένεται, παρόλο που το σύστημα έχει ήδη ανοίξει, να συνεχίσουν να εφαρμόζονται προοδευτικά στο taxisnet, ενημερώθηκαν και για τις αλλαγές που θα επέλθουν του χρόνου στις φορολογικές δηλώσεις.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.