Καλεσμενη του ΠΜΣ του ΤΕΦ του ΔΠΘ η Καθηγητρια Κλασικων Σπουδων Jackie Murray

Θα πραγματοποιήσει δύο διαλέξεις ανοιχτές για τους φοιτητές του Τμήματος αλλά και το κοινό

Η Καθηγήτρια Κλασικών σπουδών του Πανεπιστημίου του Kentucky κ. Jackie Murray θα είναι η επίσημη καλεσμένη του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ και συγκεκριμένα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, Κλασικής Ειδίκευσης με τίτλο «Ελληνιστικοί Ύμνοι και Εγκώμια».

Η Jackie Murray  θα δώσει δύο ομιλίες, η πρώτη εκ των οποίων την προσεχή Τετάρτη 25 Απριλίου και ώρα 16:00 στην αίθουσα του μεταπτυχιακού προγράμματος στις εγκαταστάσεις του Τμήματος με τίτλο “Apollonius Rhodius ̓ and Theocritus’ -Heracles Poems” που απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος, ενώ η δεύτερη με τίτλο “Apollonius Rhodius against the Rhapsodoi” θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 26 Απριλίου και ώρα 18:00 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης του ΔΠΘ και θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Και στις δύο ομιλίες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η Καθηγήτρια Jackie Murray μεταξύ άλλων ασχολείται ερευνητικά με την Ελληνιστική ποίηση, την Ελληνική και Λατινική λογοτεχνία, τον πολιτισμό και την λογοτεχνία της Καραϊβικής, τις φυλετικές σπουδές και σχηματισμούς.

Δείτε περισσότερα  βιογραφικά στοιχεία για την καλεσμένη ομιλήτρια εδώ.
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.