Συντονιζουν τις ενεργειες τους τα σωματεια Καφε και Εστιασης της ΑΜΘ

Τη 2η τους συνάντηση με στόχο την καλύτερη προώθηση των αιτημάτων τους πραγματοποίησαν οι επαγγελματίες των κλάδων στην Ξάνθη

Να οργανωθούν καλύτερα προς όφελος των μελών τους προσπαθούν τα σωματεία Εστιατόρων και καφέ μπαρ της Περιφέρειας ΑΜΘ, που τη Δευτέρα 16 Απριλίου πραγματοποίησαν την 2η Σύσκεψη των Προέδρων και Μελών των Σωματείων Εστιατόρων και Καφέ Μπαρστα γραφεία της Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης.
 
Η συνάντηση, η οποία έγινε ενόψει και των εκλογών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, είχε σαν στόχο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΕΒΕΣ και μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΣΕ κ. Ανέστη Βαφειάδη, να ξεκαθαρίσουν τόσο την στάση τους σε αυτές, αλλά και την καλύτερη οργάνωση των επόμενων κινήσεών τους σε επίπεδο Περιφέρειας.
 
Όπως φαίνεται τα θέματα τα οποία βρέθηκαν στο επίκεντρο συζήτησης αφορούσαν κυρίως τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι επαγγελματίες και των δύο κλάδων, αποφασίζοντας από κοινού την οργάνωση επόμενων συναντήσεων με Βουλευτές και Αυτοδιοικητικούς Παράγοντες της Περιφέρειας ΑΜΘ, ώστε να γνωστοποιηθούν τα κλαδικά ζητήματα καθώς και να δοθούν λύσεις προς όφελος των Επαγγελματιών.
 
Συναποφασίστηκε η ανάληψη κοινής δράσης όλων των Σωματείων και κοινή διαπίστωση ήταν ότι, παρά το γεγονός ότι αποτελεί τον μεγαλύτερο εργοδοτικό κλάδο της χώρας είναι και αυτός που διώκεται στοχευμένα και αντιμετωπίζεται από την πολιτεία με μόνιμη καχυποψία παρά τα όσα προσφέρει στα δημοσιονομικά του κράτους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.