Πανω απο 700 νεοι θα χορεψουν στους ρυθμους της ποντιακης παραδοσης στην Κομοτηνη (+ Βιντεο)

Έρχεται το 10ο Περιφερειακό Παιδικό Εφηβικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών

Πάνω από 700 νέοι και έφηβοι θα χορέψουν στους ρυθμούς της ποντιακής παράδοσης στο 10ο  παιδικό- εφηβικό φεστιβάλ ποντιακών χορών.

Το φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής στις 29 Απριλίου και ώρα 18.00. Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το ευρύ κοινό, ενώ οι εκδηλώσεις πρόκειται να διεξαχθούν χάρη στην συνεργασία της Παμποτιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος/ Σύνδεσμος ποντιακών σωματείων ΑΜ-Θ με τον Δήμο Κομοτηνής και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής.

Για το πρόγραμμα και τους συντελεστές μίλησαν σήμερα το μεσημέρι σε συνέντευξη τύπου η κ. Νατάσα Λιβεριάδου, πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ και η κ. Χρύσα Μαυρίδου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Θρυλορίου « Η Κερασούντα και το Γαρς », ενώ το «παρών» έδωσαν η γραμματέας του Σ.Πο.Σ ΑΜΘ της Ποε, κ. Αθηνά Νακούση  και ο πρόεδρος και χοροδιδάσκαλος του Ποντιακού Συλλόγου Κομοτηνής και Περιφέρειας «Εύξεινος Πόντος», κ. Στέλιος Νικολάου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο επόμενο φύλλο «ΠτΘ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.