Μιχαλης Κακουλιδης: «Ο Σκουτερης μας ειπε οτι τον πιεζε ο ΠΑΟΚ για να μας καταδικασει»

Νομικά κινήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων την Τρίτη 24 Απριλίου σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας κατήγγειλε δημόσια ομολογία του δικαστή Σκουτέρη ότι δεχόταν πιέσεις από τον ΠΑΟΚ για να καταδικάσει την ομάδα του στην γνωστή υπόθεση της «απαγορευμένης φανέλας».
 
Σημείωσε λοιπόν ότι κατά την παρουσία του στην Αθήνα, ο δικαστής Σκουτέρης ανέφερε στον ίδιο και άλλους μάρτυρες ότι δέχεται πιέσεις από στελέχη του ΠΑΟΚ για να εκδώσει καταδικαστική απόφαση σε βάρος της ΠΑΕ Ποντίων. Μάλιστα είναι διευθετημένος να καταθέσει το περιστατικό αυτό και στον Άρειο Πάγο.
 
Σύμφωνα με τον ίδιο αυτό συνέβη ώστε να στηρίξει ο «δικέφαλος του Βορρά» τον εκλεκτό του πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης, κ. Γαβριηλίδη, ο οποίος ήταν ο μόνος που είχε αντιδράσει στο μήνυμα στη φανέλα, επειδή εκλέγεται από τα μειονοτικά σωματεία της περιοχής.
 
Όπως ήταν φυσικό η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν άμεση και αμέσως μόλις ενημερώθηκε επί του θέματος κινήθηκε νομικά κατά του κ. Κακουλίδη.
 
Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το ποστάρισμα του υιού του Ιβάν Σαββίδη και μέλος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφία του Μιχάλη Κακουλίδη μαζί με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, γράφοντας μάλιστα ως σχόλιο «Ωραία. Θα τα πούμε στο δικαστήριο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.