64 πτυχια και… μια προταση γαμου! (+Gallery)

Στην ορκωμοσία του τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας στην Κομοτηνή

Τα πτυχία τους παρέλαβαν 64 απόφοιτοι του τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ, που ορκίστηκαν την Πέμπτη 26 Απριλίου στην Κομοτηνή.
 

Τον όρκο ανέγνωσε η Κωνσταντίνα Πιστόλα, με βαθμό 8.52, ενώ τα πτυχία παρέδωσαν η Κοσμήτορας κ. Ζωή Γαβριηλίδου και ο πρόεδρος του Τμήματος κ. Μανόλης Βαρβούνης.
 
Στιγμή χαράς χαρακτήρισε για το τμήμα την ορκωμοσία ο Πρόεδρός του κ. Βαρβούνης, ο οποίος σημείωσε πως ελπίζουν ότι οι απόφοιτοί τους βγαίνουν στην κοινωνία, έχοντας εκπαιδευτεί και παραδειγματιστεί σωστά, ώστε να γίνουν και καλοί επιστήμονες και χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία.
 

Το τμήμα συνεχίζει κανονικά τις δράσεις του, με τη συνεργασία όλων των καθηγητών, με τον Μάιο να φέρνει τρία συνέδρια, με αποκορύφωμα το Διεθνές Συνέδριο για το Λαϊκό Μυθιστόρημα την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, ενώ προγραμματίζουν και 2 διεθνή συνέδρια τον Οκτώβριο.
 
Πλέον το τμήμα έχει πλήρη ερευνητική ανάπτυξη και πλήρες πρόγραμμα προπτυχιακών, μεταπτυχιακών, διδακτορικών και μεταδιδακτορικών σπουδών.

Μαζί με το πτυχία, και το δαχτυλίδι 

Η τελετή επιφύλασσε και μια ευχάριστη έκπληξη, μιας και με την ευκαιρία της ορκωμοσίας της, η νεορκισθείσα Αναστασία Ζιάγκα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον καλό της (και είπε το ναι), υπό τον ήχο των χειροκροτημάτων όλου του αμφιθεάτρου, και τον κ. Βαρβούνη να μεταφέρει τις ευχές και του διδακτικού προσωπικού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.