Η πρωτη συναυλια του Ωδειου Δημητρη Κοψα για το τελος της φετινης χρονιας

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Νέλλης Σταχοσίδου παρουσίασαν την δουλειά τους και αποθεώθηκαν

Πιστοί στο ραντεβού τους και φέτος οι μαθητές και οι μαθήτριες καθώς και το καθηγητικό προσωπικό του Ωδείου Δημητρίου Κόψα, ολοκλήρωσαν τη μουσική ακαδημαϊκή τους χρονιά με την μαθητική τους συναυλία, αποδεικνύοντας εμπράκτως ενώπιον γονέων, συγγενών και φίλων τη δουλειά που επιτελείται στις τάξεις του όλο τον χρόνο.
 
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ωδείου, ανέβηκαν στην σκηνή του Πολιτιστικού Κυττάρου – Πρώην ΡΕΞ και ενθουσίασαν με τις εκτελέσεις τους, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό για όλους όσους έδωσαν το «παρών» αλλά και για τους καθηγητές τους, που κάθε χρόνο βρίσκονται στο πλευρό τους συμβάλλοντας τα μέγιστα στη μουσική εξέλιξή τους. 
 

Συγκεκριμένα η μαθητική αυτή συναυλία των σχολών πιάνου-μονωδίας-χορωδίας αφορούσε στα τμήματα της καθηγήτριας κ. Νέλλης Σταχοσίδου, οι μαθητές της οποίας έκαναν την αρχή σε μία σειρά συναυλιών που θα ακολουθήσουν και συγκεκριμένα το πολιτιστικό διήμερο του Ωδείου που θα συμμετάσχουν όλα τα τμήματα αλλά και οι σχολές αυτού.
 
Σε ό,τι αφορά την εν λόγω συναυλία οι μικροί και μεγάλοι μαθητές παρουσίασαν την πρόοδο τους, με ατομικές εκτελέσεις μαθητών αλλά και με ντουέτα, και καταχειροκροτήθηκαν θερμά επιβραβεύοντας με αυτόν τον τρόπο τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως τους μαθητές του Ωδείου συνόδεψαν μουσικά η κ.Λεύκη Σαραντινού στο Κλαρινέτο και η κ.Αναστασία Σουσανίδου στο πιάνο, ενώ στην συναυλία συμμετείχε και η κ. Δέσποινα Λεωντζάκου στο τσέλο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.