Ο Παυλος Παυλιδης και οι B- movies εφεραν την «Δεσποινις» στην Λεσχη Κομοτηναιων

Το νέο τους τραγούδι, «δώρο» στους «πιστούς ακολούθους» τους που έδωσαν το παρών

Με κάθε εμφάνισή του στην Κομοτηνή, αποδεικνύει γιατί συνεχίζει μέχρι και σήμερα να αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου.
 

Ο λόγος για τον Παύλο Παυλίδη, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής, 4 Μαΐου ανέβηκε στο live stage της Λέσχης Κομοτηναίων παρέα με τους B- Movies στη νέα σύνθεσή τους και συγκεκριμένα με τους Τόλη Δεληγιάννη, Ορέστη Μπενέκα, Δημήτρη Οικονόμου και Αλέκο Βουλγαράκη, παρουσιάζοντας ένα “medley” παλαιότερων αγαπημένων τραγουδιών από την προσωπική του πορεία τόσο από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από την μετέπειτα προσωπική του διαδρομή.
 

Ο Παύλος Παυλίδης και οι σταθεροί του συνοδοιπόροι Β- movies ανανεωμένοι κατά το ήμισυ από τον περσινό χειμώνα, παρουσίασαν μία εκρηκτική νέα μουσική «παράσταση», όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει. Μία παράσταση που ενθουσίασε τους παρευρισκομένους και «πιστούς ακολούθους» τους που έδωσαν το παρών στους «οποίους» χάρισαν και το νέο τους τραγούδι «Δεσποινίς» το οποίο μετρά μόλις λίγες ημέρες επίσημης κυκλοφορίας και πολύ λιγότερες ζωντανές «αφηγήσεις» του.
 
Το «Δεσποινίς» άλλωστε όπως είπε ο ίδιος επί σκηνής αποτελεί το πρώτο από τα τρία singles που αποτελούν τον προάγγελο του καινούργιου του δίσκου με τους Β-Μovies, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού.
 
Αναμένουμε λοιπόν… Ν.Β

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.