Θεσμο θελει να κανει την εκθεση Μοτοσυκλετας ο Μοτοσυκλετιστικος Ομιλος Κομοτηνης

Μηχανές όλων των κυβισμών και ηλικιών στο χώρο του Ομίλου στο Σιδηροδρομικό Σταθμό

Ραντεβού για του χρόνου, με περισσότερες συμμετοχές, έδωσαν τα μέλη και οι φίλοι του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κομοτηνής μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της πρώτης έκθεσης Μοτοσυκλέτας στο πλαίσιο των Ελευθερίων.
 
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Ομίλου, στις παλιές αποθήκες του ΟΣΕ στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, όπου συγκεντρώθηκαν ιδιοκτήτες και φίλοι της μοτοσυκλέτας για να δουν τα μοντέλα, νέα και παλιά, που εκτίθονταν.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται η έκθεση όμως ελπίζουν πως θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα, τόνισε η πρόεδρος του Ομίλου κ. Γιάννα Πουρνάρα, μιας και υπάρχουν πάρα πολλά οχήματα, τόσο κλασικά όσο και καινούρια, που αξίζει να εκτεθούν για να τα δει το ευρύ κοινό.
 
«Είναι ένα αντικείμενο που δεν το συναντάς συχνά, και ο στόχος μας είναι πολύ μεγαλύτερος, και ελπίζω την επόμενη φορά να είμαστε πολύ περισσότεροι και πολύ πιο οργανωμένοι» σημείωσε.
 
Ο σύλλογος έχει αυτή τη στιγμή 55 μέλη, και έχει αρχίζει να προσελκύει και νέα μέλη. 

Από το flat track στην Κομοτηνή 

«Αυτή η μηχανή είναι το όνειρό μου» λέει για τη Harley Davidson του ο κ. Γιάννης Μεϊμέτης, ο οποίος τονίζει πως το συγκεκριμένο μοντέλο είναι φτιαγμένο για να τρέχει στο άθλημα flat track, που διοργανώνει η εταιρεία στην Αμερική.
 

Στην Ελλάδα ήρθαν μόνο πέντε τέτοιες μηχανές, και αυτός έχει τη μία από το 2002, πληρώνοντας 13.700 ευρώ, την οποία χρησιμοποιεί συνέχεια, με την οποία χαίρεται το δρόμο.
 
Ο ίδιος καβαλάει μηχανή από μικρός, και τονίζει πως αυτό που πρέπει να κάνουν όσοι οδηγούν είναι να φορούν κράνος και προστατευτικά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, και ο ίδιος φοράει πάντα κράνος. 

Μια Vicky… καινούρια 

Την Victoria Vicky του πατέρα του αναπαλαίωσε ο κ. Δημήτρης Γκούτας. Το μοντέλο των 50 κυβικών, που κατασκευάστηκε το 1964 στο Μόναχο της Γερμανίας, το βρήκε πεταμένο στην αποθήκη, και το πήρε και το συντήρησε, κάνοντάς την σαν καινούρια.
 
Η μηχανή κυκλοφορεί κανονικά, και πλέον το έχει για τα καλλιστεία μηχανών, αλλά και για επίδειξη, αν και λόγω κυβισμού, είναι για μικρές διαδρομές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.