Τα βιβλιοχαρτοπωλεία «Βαφειάδης» παρουσιάζουν το νέο μυθιστόρημα του Κώστα Κρομμύδα

09.05.2018 11:39

Την Παρασκευή 11 Μαΐου στον χώρο του βιβλιοχαρτοπωλείου

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Το νέο μυθιστόρημα του συγγραφέα και ηθοποιού Κώστα Κρομμύδα με τίτλο «Μυρωδιά Από Σανίδι» παρουσιάζουν την προσεχή Παρασκευή τα Βιβλιοχαρτοπωλεία «Βαφειάδης».
 
Συγκεκριμένα, τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης, οι εκδόσεις Διόπτρα,  και ο συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας σας προσκαλούν σε μία μεγάλη συνάντηση με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου «Μυρωδιά από σανίδι» την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, στις 18:30 - 21:00 στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Βενιζέλου 36, 2531023072).

Ο συγγραφέας θα συστήσει σε παλιούς και νέους αναγνώστες το νέο του μυθιστόρημα, θα υπογράψει αντίτυπα και θα μοιραστεί με όλους μυστικά και σκέψεις για το βιβλίο. 

Η Μυρωδιά Από Σανίδι… 

Στην Αθήνα του ’40, ένας έρωτας γεννιέται στο σανίδι, όταν η Δωδέκατη Nύχτα ενώνει τον Νικόλα και τη Λυδία στη σκηνή και τη ζωή. Ένας έρωτας που θα κρατήσει δεκαετίες, κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και με πτυχές που μένουν κρυφές, μέχρι τη μέρα που ο Νικόλας αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μάρω τα κρυμμένα μυστικά. 

Μια ζωή σαν θέατρο, γεμάτη ένταση, πάθος και δημιουργία, συνδέει τους δύο πρωταγωνιστές μέχρι την τελική αυλαία. Μια ζωή όπου «Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή. Κι όλοι οι άντρες κι οι γυναίκες είν’ απλώς ηθοποιοί». Μια ζωή γεμάτη μυρωδιά από σανίδι. 

Μια ιστορία εμπνευσμένη από τους αξέχαστους έρωτες του θεάτρου και της μεγάλης οθόνης. 

…και ο Κώστας Κρομμύδας 

Ο Κώστας Κρομμύδας είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός στο θέατρο, στην τηλεόραση και στο σινεμά. Το 2018 συμμετείχε στον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς αγγλικής σειράς “The Durrells”. Τον Μάιο του 2012 εκδόθηκε το πρώτο βιβλίο του, «Μπαμπά, Mεγάλωσέ με» και τον Μάιο του 2013 το πρώτο μυθιστόρημά του, «Η Ζωή που Έλειπε», το οποίο κυκλοφορεί και στην αγγλική γλώσσα με τον τίτλο “Cave of Silence”. Τον Ιούνιο του 2014 εκδόθηκε το δεύτερο μυθιστόρημά του, με τίτλο «Ογκρέσα». Ακολούθησε το μυθιστόρημα Μη με Λησμόνει, τον Μάιο του 2015. Τον Μάιο του 2016 εκδόθηκε το μυθιστόρημά του «Ουρανόεσσα», το οποίο βραβεύτηκε το 2017 ως το καλύτερο μυθιστόρημα της χρονιάς, στην κατηγορία «Ηρωίδα έμπνευση». Τον Μάιο του 2017 εκδόθηκε το νέο του μυθιστόρημα με τίτλο «Φως μέσα στη Θύελλα», το οποίο έχει μεταφραστεί στα αγγλικά με τον τίτλο “Athora”. Παραδίδει μαθήματα υποκριτικής και «δημόσιου λόγου-public speech». Αρθρογραφεί σε sites, εφημερίδες και περιοδικά.
 

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine