«8 γυναικες»: ενα γαλα φτιαγμενο απο μητερες για αλλες μητερες

Απαρατήρητα

Η Αντιγόνη, η Δέσποινα, η Ερασμία, η Κούλα, η Κρυσταλλία, η Λαμπρινή, η Σύλβια και η Χριστίνα είναι οι “8 Γυναίκες”, που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις, τις γνώσεις και το μεράκι τους για το καλό γάλα και να δημιουργήσουν τις “Γυναίκες Γαλακτοπαραγωγοί Γυναικόκαστρου”. Οι έξι από αυτές προέρχονται από τον κλάδο της κτηνοτροφίας – δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια στην παραγωγή γάλακτος και εκτρέφουν τις δικές τους αγελάδες με τον πιο φυσικό τρόπο – και οι δύο από άλλους επιχειρηματικούς κλάδους.
 
Η αγάπη των 8 γυναικών για το φρέσκο γάλα καθώς και η οικογενειακή τους παράδοση, τις ώθησαν να δημιουργήσουν μία ΙΚΕ, με έδρα το Γυναικόκαστρο στο Κιλκίς για να παράγουν γάλα από μητέρες για άλλες μητέρες. Τα κριτήρια ένταξης στην ένωση ήταν αυστηρά, ώστε να καταφέρουν να προσφέρουν στην ελληνική οικογένεια φρέσκο γάλα μόνο από τη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή και με ειδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά.
 
Έχοντας σαν πυξίδα τον τρόπο που φροντίζουν τους δικούς τους ανθρώπους, κατάφεραν να παράγουν ένα πλούσιο, γευστικό και ελεγχόμενης παραγωγής αυθεντικό προϊόν. Ένα γάλα αγνό, φρέσκο. Το δικό τους γάλα, το γάλα “8 Γυναίκες”. Χ.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.