Ο Χρηστος Δημοπουλος στην Ξανθη…

Την Κυριακή 13 Μαΐου στο Σπίτι πολιτισμού της ΦΕΞ

Το Βιβλιοπωλείο ΠΥΡΓΕΛΗ, η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης (Φ.Ε.Ξ.) και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ προσκαλούν μικρούς και μεγάλους αναγνώστες σε μια συνάντηση με τον αγαπημένο συγγραφέα και παρουσιαστή Χρήστο Δημόπουλο, με αφορμή τα βιβλία του. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου και ώρα 19.00 στο Σπίτι Πολιτισμού.
 
Οι μικροί φίλοι του συγγραφέα θ’ έχουν την χαρά να δουν από κοντά ένα άνθρωπο που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τα παραμύθια και τις κατασκευές τους με την βραβευμένη παιδική εκπομπή «Ουράνιο Τόξο» στην ΕΡΤ.
 
«Παιδιά, ελάτε να λύσουμε τον γρίφο της έβδομης Καρυάτιδας και να μάθουμε για τις περιπέτειες του Ήπιου Θερμοκήπιου αλλά και αν φτιάξουμε πρωτότυπες κατασκευές παρέα με τον συγγραφέα» προτρέπει ο συγγραφέας.
 
Ο Χρήστος Δημόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Για δεκαπέντε χρόνια παρουσίαζε από την ΕΡΤ τη βραβευμένη παιδική εκπομπή ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ. Τα τελευταία χρόνια γράφει βιβλία για παιδιά. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα βιβλία του ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ, Η ΓΟΡΓΟΝΑ ΕΛΙΣΣΩ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ, ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ, Ο ΔΡΑΚΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ, Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ – ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΠΙΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ 1, ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ – ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΠΙΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ 2, ΟΙ ΟΥΦ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥ, Η ΕΒΔΟΜΗ ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ – ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΠΙΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ 3 και ΚΙΒΩΤΟΣ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.