24 μελη της Φωτογραφικης Ομαδας Κομοτηνης εκθετουν τα εργα τους

Εγκαίνια για την ετήσια έκθεση της ομάδας στο πλαίσιο των Ελευθερίων

Τα εγκαίνια  της ετήσιας έκθεσης της Φωτογραφικής Ομάδας Κομοτηνής με πολλές στιγμές και χαμόγελα που αξίζουν φωτογραφικής αποτύπωσης πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, 9 Μαΐου στην Πολιτιστική Κυψέλη – Καπναποθήκη του Δήμου Κομοτηνής.
 
Ο λόγος για την ετήσια πλέον έκθεση της Φωτογραφικής Ομάδας της πόλης μας, που πραγματοποιείται και φέτος στο πλαίσιο των Ελευθερίων, και αναμένεται να διαρκέσει έως και τις 15 Μαΐου.
 

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκαν αρκετοί φίλοι της φωτογραφίας, φίλοι και συγγενείς των 24 εκθετών, ερασιτεχνών φωτογράφων οι φωτογραφίες των οποίων αποτελούν την έκθεση σε επιμέλεια της κ. Ελένης Μουζακίτη, επίσης φωτογράφου.
 
Συγκεκριμένα την έκθεση αποτελούν φωτογραφίες των κ.κ. Μαρίας Αϊβαζίδου, Δημήτρη Αλεξόπουλου, Δομίνας Αποστολίδου, Μαρίτσας Βατού, Δέσποινας Δεληβασίλη, Κώστα Ζαρίφη, Νέλλης Ζαφειριάδου, Νίκου Ζωάκη, Αντώνη Κάστωρ, Γιώργου Κατσαμπέρη, Ελένης Κεσογλίδου, Θοδωρή Κωστάκη, Ελένης Λεπίδα, Σίμου Μαργαρίτη, Ελένης Μαχαίρα, Μαριάννας Μπολτσή, Νάσιας Μπρατίκα, Βαγγέλη Μυλωνά, Σάκη Νταντανίδη, Μαρίας Νταρλοπούλου, Νίκου Οικονομίδη, Δήμητρας Παπαδοπούλου, Ρένας Σαμαρά – Μάινα και Ανθούλας Φλαμουρτζόγλου.
 

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 15 Μαΐου ενώ παράλληλα με αυτή η Φωτογραφική Ομάδα Κομοτηνής έχει προγραμματίσει δύο ακόμα εκδηλώσεις, η πρώτη εκ των οποίων σήμερα, Παρασκευή 11 Μαΐου και ώρα 20:00 η οποία αφορά στην παρουσίαση του φωτογραφικού έργου του κ.Γιάννη Στρατουδάκη και η δεύτερη, αύριο, Σάββατο 12 Μαΐου που αφορά σε διάλεξη με θέμα «Εισαγωγή στη σημειολογία της εικόνας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.