Τη Δευτερα η επισκεψη Κεφαλογιαννη στους δυο Ελληνες στρατιωτικους

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έλαβε άδεια από τις τουρκικές Αρχές

Τη Δευτέρα αναμένεται να βρεθεί στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, όπου κρατούνται ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης.
 
Ο κ. Κεφαλογιάννης, που είχε επισκεφτεί την Τουρκία στις 23 Μαρτίου, ως πρόεδρος της μεικτής κοινοβουλευτικής επιτροπής ΕΕ-Τουρκίας, είχε υποβάλει σχετικό αίτημα προς τις τουρκικές αρχές.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τούρκος πρέσβης στις Βρυξέλλες επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ και τον ενημέρωσε ότι οι τουρκικές αρχές θα του χορηγήσουν τη σχετική άδεια, να επισκεφθεί τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές από την 1η Μαρτίου.
 
Έτσι, ο κ. Κεφαλογιάννης  αμέσως μετά τους εορτασμούς στην Αλεξανδρούπολη για την απελευθέρωση της πόλης τη Δευτέρα, θα μεταβεί στην Αδριανούπολη και θα έχει συνάντηση με τους δύο στρατιωτικούς.
 
Να σημειωθεί ότι ο ευρωβουλευτής της ΝΔ θα είναι ο πρώτος Έλληνας και ευρωπαίος αξιωματούχος που θα επισκεφτεί τον ανθυπολοχαγό Μητρετώδη και το λοχία Κούκλατζη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.