Παει ο Υπουργος…

Απαρατήρητα

Δεν ήρθε τελικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος στην Κομοτηνή, για τον εορτασμό της 14ης Μαΐου, όπως ήταν αρχικά σχεδιασμένο, μιας και, όπως δήλωσε ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ που βρέθηκε τελικά στην Κομοτηνή, τον κράτησε στην Αθήνα ένα μικρό λουμπάγκο.
 
Έτσι λοιπόν χάσαμε την ευκαιρία να δούμε ξανά από κοντά τον Υπουργό, που παλαιότερα μας είχε συνηθίσει σε πολλές επισκέψεις στην περιοχή μας. Μην ανησυχείτε όμως για την υγεία του, το λουμπάγκο δεν πρέπει να είναι και τόσο σοβαρό, γιατί όπως μας ενημέρωσε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είχε συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας της Ρουμανίας Mihai Fifor, ο οποίος επισκέπτεται την Ελλάδα τη Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ το πρωί της Τρίτης άνοιξε την έκθεση Exposec-Defense world που πραγματοποιείται στην Αθήνα.
 
Τώρα εμείς δεν είμαστε κακόπιστοι, και δεν παίζουμε με θέματα υγείας, αλλά κάτι τέτοια κάνουν τις κακές γλώσσες να λένε ότι η επίσκεψη του κ. Καμμένου χρησιμοποιήθηκε ως μέσο για να μην έρθει στην Κομοτηνή ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στις 14 Μαΐου.
 
Άλλωστε για την κατάθεση στεφάνων είχε βγει το μεταλλικό ταμπελάκι για τον Υπουργό, το οποίο βέβαια στη συνέχεια όπως φαίνεται στη φωτογραφία παροπλίστηκε, οπότε δεν είναι δυνατόν να μην είχε σκοπό να μας επισκεφτεί… Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.