Τα «O-morfia Cosmetics» προ(σ)καλουν την καθε γυναικα να αναδειξει την ομορφια της

Λαμπερά εγκαίνια για το νέο κατάστημα ομορφιάς και περιποίησης στην Κομοτηνή

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ομορφιάς «Omorfia Cosmetics» εγκαινίασε το νέο κατάστημά της στην Κομοτηνή με ένα λαμπερό opening party.
 

O ιδιοκτήτης, κ. Θεόδωρος Γκουντουλίδης με τον επιχειρηματία, κ. Κώστα Κυπριωτάκη  μας «σύστησαν» την μεγάλη ποικιλία προϊόντων περιποίησης, σε χαμηλές τιμές με την «υπογραφή» επώνυμων brands να διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία. Μαζί τους η marketing manager, κ. Δήμητρα Μπίσμπα και ο sales manager, κ. Χρήστος Μητσόπουλος προ(σ)καλώντας την κάθε γυναίκα να αναδείξει την ομορφιά της.
 

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό όλες οι λάτρεις του μακιγιάζ, που βρέθηκαν στο κατάστημα «πλημμυρίζοντας» τα social media με φωτογραφίες με μπαλόνια και ευφάνταστα σλόγκαν. Τον παλμό έδινε dj με ξεσηκωτική μουσική, ενώ κληρώθηκε ένα επαγγελματικό βαλιτσάκι με όλα τα must-haves για το μακιγιάζ!
 

Η αλυσίδα καταστημάτων σε πολλά σημεία πώλησης ανά την Ελλάδα διαθέτει αποκλειστικές αντιπροσωπίες γνωστών brands ευρωπαϊκής εμπορικής πορείας και ήρθε για να αλλάξει αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της ομορφιάς και περιποίησης της πόλης μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.