«Η ωραιοτερη ιστορια του κοσμου» θα παρουσιαστει στο Πολιτιστικο Κυτταρο

Από την «Κιβωτό Ονείρου» την Κυριακή 20 Μαΐου

Η θεατρική ομάδα «Κιβωτός Ονείρου» του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Η ωραιότερη ιστορία του κόσμου» του Βασίλη Μαυρογεωργίου την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στις 20:30 στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην ΡΕΞ).

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα στις 30 Απριλίου 2018 στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής και στις 2 και 3 Μαΐου παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης στα πλαίσια των Ελευθερίων της πόλης. Η παράσταση αυτή επίσης εντάσσεται στις εκδηλώσεις των Ελευθερίων της πόλης της Κομοτηνής. 

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου 

Τι συμβαίνει όταν δύο διάσημοι παραμυθάδες φτάνουν μέχρι το παγωμένο βασίλειο και τον αμείλικτο παγωμένο Βασιλιά για να βρουν την ωραιότερη ιστορία; Ποιος θα κερδίσει με την αφήγησή του την «ωραιότερη ιστορία του κόσμου» και …τη ζωή του;

Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους που μας ταξιδεύει από τα πλάτη της Δύσης μέχρι τα βάθη της Ανατολής. Μια περιπέτεια για την αναζήτηση του πιο πολύτιμου αγαθού. 

Οι συντελεστές της παράστασης 

Σκηνοθεσία- Επιμέλεια μουσικής: Μυρσίνη Λαντζουράκη
Δημιουργία Αφίσας: Λάμπης Ορφανίδης
Επιμέλεια Αφίσας- Video: Μιχάλης Δανιήλ Βαμβακάς
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Νεφέλη Γαλατσοπούλου, Μαρία Γεωργομάνου, Θεανώ Γκιοβρέκη, Βαγγέλης  Ήλκος, Ευαγγελία Κανδυλίδου, Βέρα Κάππα, Λαμπρινή Κουλίση, Ραφαηλία Μαλλιαρού, Φανή Μοκαΐτη, Πόπη Μπάλλα, Κορίνα Μπουλδούκα,, Λάμπης Ορφανίδης, Μαρία Πετροπούλου, Ευαγγελία Πολυζωίδου, Πένη Σαμουρκασίδου, Νίκος Σερέτης, Παναγιώτα Τερζάκη, Ιωάννα Τζαμαρέλου, Μαρία Τουρβά, Ευφροσύνη Τσολάκη
Έκτακτη συμμετοχή: Ελίνα Τσαχιρίδου

Info
Είσοδος ελεύθερη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.