Οι Act – Up Trio, Pierre Bernard και Gregoire Tirtiaux σημερα στην Μαρμελαδα

Από την Jazz σκηνή του Βελγίου για ένα μοναδικό live στην Μαρμελάδα Wine Bar

Οι Act – Up trio μαζί με δύο από τα σημαντικότερα ονόματα της Jazz σκηνής του Βελγίου, τον Pierre Bernard και τον Gregoire Tirtiaux, έρχονται στο Μαρμελάδα wine-bar, την Τετάρτη, 16 Μαϊου και ώρα 21:00 για ένα μοναδικό live.

Το Act- Up Trio παίζει ελεύθερη μουσική βασισμένη στον αυτοσχεδιασμό, που έχει την τάση να αναδεικνύει τις συνθέσεις τους από την μόλις αρχική τους μορφή. Η κάθε συναυλία τους δίνει την ευκαιρία να «εισβάλλουν» στο εργαστήριο ερευνών τους όπου, εκτός από τον αυτοσχεδιασμό, δημιουργούν συνθέσεις της στιγμής και γενούν ηχοτοπία.

Μπαίνουν στην ατμόσφαιρα της μουσικής, έτσι ώστε να διεισδύσουν σε μία ποικιλία συναισθημάτων, από την ενδοσκόπηση στο χιούμορ, εξαρτώμενοι από το περιπετειώδες και παιχνιδιάρικο πνεύμα του κάθε μέλους του συγκροτήματος.

Οι μουσικοί δείχνουν μία αμοιβαία υποστήριξη στις ατομικές τους προθέσεις, σκοπεύοντας πάντα να υπηρετήσουν το κοινό τους project και την κατεύθυνση της μουσικής.

Οι Act – Up Trio

Το Act- up Trio ιδρύθηκε το 2010 στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα. Από τότε έχει δώσει πολυάριθμες συναυλίες με αποκορύφωμα την εμφάνιση τους , τον Οκτώβριο του 2011 στο φεστιβάλ Jazz and Creative Music στη Θεσσαλονίκη. Τον Απρίλιο του 2012, πραγματοποίησαν την πρώτη τους ευρωπαϊκή περιοδεία, τον Σεπτέμβρη του 2012 εμφανίστηκαν στο Κοθ underground festival και τον Σεπτέμβρη του 2013 εμφανίστηκαν στο πρώτο διεθνές jazz φεστιβάλ της Κοζάνης. Το πρώτο τους βινύλιο κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2013 απο την mr Nakayasi records. Τον Δεκέμβρη του 2013 πραγματοποίησαν σειρά εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα για την παρουσίαση του πρώτου τους βινυλίου.

Συμμετέχουν οι:
Γιώτης Δαμιανίδης: κιθάρα
Χρήστος Γερμένογλου: drums
Πέτρος Δαμιανίδης: double bass
Pierre Bernard : flute
Gregoire Tirtiaux : alto and baritone sax

Είσοδος ελεύθερη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.