4 ελπιδοφόροι νέοι ξεσηκώνουν την post progressive σκηνή της Κομοτηνής

17.05.2018 11:08

Χαρά Καϊμάκη

Live stage με τους «Comfort in Silence» και τους «Νeed» στην Λέσχη Κομοτηναίων

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Oι «Comfort in Silence» είναι ένα μουσικό σχήμα 4 ελπιδοφόρων νέων της post progressive σκηνής.
 
Οι κ.κ. Νίκος Κουτσογιάννης (drums), Γεράσιμος Αδαμακόπουλος ( bass), Διονύσης Στρακόσια (κιθάρα) και Γιώργος Μπέτσης  (πλήκτρα και κιθάρα) εμφανίσθηκαν μαζί με τους «Νeed» το Σάββατο σε ένα live stage που συνδιοργάνωσαν η Λέσχη Κομοτηναίων με τον ιδιοκτήτη του Grendel Metal Record Store, κ. Γιάννη Κουτσογιάννη.
 


Δημιουργήθηκαν πριν τρία χρόνια, ενώ εκφράζονται μέσα από έναν ήχο που αποτελεί συνονθύλευμα νέας και παραδοσιακής μουσικής, με το  έκτο κατά σειρά κομμάτι του άλμπουμ τους με τίτλο «In a strange world» (Artwork: Ορέστης Λάζος, Mix-master: Ιωάννης Βαρελιδης) να «παντρεύει» την ποντιακή λύρα με παραδοσιακά κρουστά του εξωτερικού.
 


Αν και η post progressive έχει περιορισμένη απήχηση, οι ίδιοι εξήγησαν ότι ο κάθε ακροατής, από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο μπορεί να ταυτιστεί με τα κομμάτια τους. Άλλωστε οι ίδιοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν συμμετάσχει σε διάφορα μουσικά φεστιβάλ με αποκορύφωμα τις support εμφανίσεις τους σε μεγάλα ονόματα της εγχώριας σκηνής όπως Universe 217, 1000mods, Tardive Dyskinesia, Poem, Godsleep και Nightstalker

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine