«Εφυγε» ο Μπενυ των Προσκυνητων

Ο τετράποδος αγαπημένος φίλος όλων των παιδιών του χωριού

Έχουμε πολλές φορές αποχαιρετήσει δια μέσου των σελίδων του «ΠτΘ» ζωάκια  που είτε γνωρίσαμε και στάθηκαν φίλοι και συνοδοιπόροι μας   και γέμισαν την ζωή μας με όλα εκείνα τα μοναδικά συναισθήματα που μπορεί ένα ζώο να σου προσφέρει, όσο και ζωάκια τα οποία τα «γνωρίσαμε» μέσα από τους αποχαιρετισμούς αναγνωστών και φίλων του «ΠτΘ» που έπραξαν αντίστοιχα.
 
Έτσι και σήμερα δεν θα μπορούσαμε να μην φιλοξενήσουμε τον αποχαιρετισμό του οικισμού των Προσκυνητών στον πανέμορφο τετράποδο Μπένυ, ο οποίος όπως ανήρτησε ο κ. Νίκος Καρακωστίδης στην σελίδα proskinitesgr.blogspot.gr «έφυγε» προ ημερών γέρικος και ταλαιπωρημένος.
 
Ο Μπένυ όπως γράφτηκε ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα σκυλιά στο χωριό των Προσκυνητών, που αγαπήθηκε από όλα τα παιδιά του χωριού, αφού έπαιζε μαζί τους, τους κουβαλούσε στην πλάτη και τους έκανε βόλτα χωρίς ουδέποτε να διαμαρτύρεται. Ένας πανέμορφος σκύλος, φανερά ράτσας Κόλεϊ ή αλλιώς «Λάσυ» από το όνομα που είχε σαν πρωταγωνιστής στην γνωστή δημοφιλή σειρά που παιζόταν στην τηλεόραση.
 
Μία ράτσα σκύλου χαρακτηριστικό της οποίας είναι το ότι είναι πολύ προστατευτικός και εξαιρετικός σύντροφος για τα παιδιά. Όπως και ο Μπένυ…
 
«Τον είχα επισκέπτη μαζί μου συχνά στο σπίτι ή στα μελίσσια μου, και δεν παραπονιόταν ποτέ. Σημαντική η απώλεια του» έγραψε ο κ. Καρακωστίδης, αποχαιρετώντας τον. Μαζί του και εμείς! Ν.Β.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.