Με πολυ χορο σε θρακιωτικους και ποντιακους ρυθμους τιμησαν οι Σαπες τη μνημη των πολιουχων τους (+ Gallery)

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν ήδη από την Κυριακή

Την μνήμη των πολιούχων τους, Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης τίμησαν σήμερα  οι Σάπες.


Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν ήδη από την Κυριακή με Εσπερινό και λιτανεία της εικόνας ενώ κορυφώθηκαν με το πανηγύρι που συνδιοργανώθηκε από το Σύλλογο Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΔΡΩ καθώς και το Δήμο Μαρώνειας Σαπών.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ματίνα Καραθανάση στο χαιρετισμό της ευχαρίστησε τον Δήμο για τη συνεργασία τα μέλη και τους φίλους που συνεισέφεραν εθελοντικά στην άψογη διοργάνωση καθώς και τους χορηγούς της, ενώ την ευλογία του έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας Κομοτηνής, κ.κ. Παντελεήμων.

Από την εκδήλωση δεν έλειψαν ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, κ. Χρήστος Μέτιος και ο «οικοδεσπότης» Δήμαρχος Γιάννης Σταυρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο Διοικητής της 29 Ταξιαρχίας ,ο Αντιδήμαρχος, κ. Χαράλαμπος Τσάτσας,η Πρόεδρος του ΔΣ, κ. Φωτεινή Τσακιράκη, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής, κ. Ηλίας Σταυρίδης,ο Πρόεδρος της ΔΚ, κ. Νίκος Κοκκίνης,οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Κική Πατσάρα και Γιώργος Αντωνιάδης ,ο τ. Πρόεδρος του ΔΣ, κ. Ματθαίος Μπαξεβάνης ,η πολιτευτής ΝΔ, κ.Βούλα Ελευθεριάδου.

Με πολύ χορό μέχρι αργά σε θρακιώτικους και ποντιακούς ρυθμούς χόρεψαν το παιδικό τμήμα του ΔΡΩ, μέλη του Συλλόγου Εβριτών Ν. Ροδόπης, των Συλλόγων Ποντίων Σαπών « τα Κασσιτερά» ,του Συλλόγου Αρσακείου το Θμύκιο και του Συλλόγου Γυναικών…

Χρόνια πολλά στις Σάπες μας, αλλά και σε όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες! 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες κάνοντας κλικ στην κεντρική εικόνα

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.