Φιεστα με νικη για την πρωταθλητρια Βιστωνιδα Κοπτερου!

Βιστωνίδα Κοπτερού - Ένωση Ασωμάτων 8-1
Με νίκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στην Β' ΕΠΣ Θράκης η πρωταθλήτρια Βιστωνίδα, η οποία επικράτησε στην έδρα της 8-1 της Ένωσης Ασωμάτων και πανηγυρίσε την άνοδο στην Α' ΕΠΣ Θράκης. Την απονομή στους πρωταθλητές έκανε ως είθισται ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, κ.Μάνος Γαβριηλίδης.
 
Αρκετή ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης το κλίμα ήταν γιορτινό με τους ανθρώπους της Βιστωνίδας να είναι ενθουσιασμένοι με την φετινή πορεία της ομάδας, η οποία τελείωσε αήττητη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Οι 50 περίπου φίλοι των γηπεδούχων που βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση και να φτάνουν εύκολα στη νίκη.
 
Oι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και πολύ γρήγορα “καθάρισαν” την υπόθεση νίκη, με τον Γκόγκο στο 16' να ανοίγει το σκορ και δέκα λεπτά αργότερα τον Σεβέν να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του με ωραίο πλασέ. Στο 28' και πάλι ο Γκόγκος σημείωσε το 3-0 με τους φιλοξενούμενους να μην δείχνουν διάθεση να παλέψουν το παιχνίδι. Ο Ναζήμ στο 39ο λεπτό έκανε το 4-0 πετυχαίνοντας άλλο ένα γκολ για την φετινή σεζόν. 
 
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ξέχασαν να πάρουν το πόδι από το γκάζι και με δύο προσωπικά τέρματα του Εγκέ στο 68' και το 74' ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 6-0. Οι φιλοξενούμενοι με μια ωραία αντεπίθεση κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της τιμής κάνοντας το 6-1 με σκόρερ τον Στόικο στο 76'. Στο 81ο λεπτό ο Εγκέ ολοκλήρωσε το χατ τρικ κάνοντας το 7-1 με δυνατό σουτ ενώ στην επόμενη φάση ο Οντέρ διαμόρφωσε το τελικό 8-1.
 
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης όλοι οι παίχτες των πρωταθλητών έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας τόσο την κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο και την άνοδο στην Α' ΕΠΣ Θράκης.
 
Την απονομή των μεταλλίων στην ομάδα της Βιστωνίδας την έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, Μάνος Γαβριηλίδης, ο οποίος συνεχάρη τους παίχτες και την διοίκηση της ομάδας για την φετινή επιτυχημένη πορεία. Παρόντες στο γήπεδο του Κοπτερού ήταν ο αντιδήμαρχος Ιάσμου Χισήμ Ιρφάν, ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, οι οποίοι απένειμαν τα εύσημα στην ομάδα της Βιστωνίδας.
 
Μετά την απονομή ο πρόεδρος της ομάδας, Μουεμίν Ερτζάν, παρέθεσε γεύμα σε κοντινή ταβέρνα σε όλη την ομάδα αλλά και στα τοπικά Μ.Μ.Ε. Το κλίμα όπως είναι λογικό ήταν γιορτινό με τον πρόεδρο να συγχαίρει τόσο τον προπονητή όσο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την επίτευξη του στόχου που είχε θέσει από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Βιστωνίδα Κοπτερού (Μουμίν Οντέρ): Πουλακίδας, Τομπά Χασάν, Ιμπίς Ριντβάν (51' Τομπά Κοράι), Ντουμπάν Οζάν (56' Μοεμίν Ντογουκάν), Τομπά Αλτάι, Χαρμπάζ Εράι, Μουσταφά Οντέρ, Μπίνμπασι Αλή, Γκιρετλί Ναζήμ, Ραμαδάν Σεβέν (49' Αμέτ Αμέτ), Γκόγκος (47' Πενόπουλος).
Ένωση Ασωμάτων: Σαλή, Ρεντέτζης, Μπεσήμ, Ιμπράμ, Αμέτ Τ., Χαραλαμπίδης, Αμέτ Σ., Χατζόγλου (30' Στόικος), Χατζόγλου Σ., Μουσταφά, Μεμέτ.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.