Πρεμιερα για την “Ad Strategy” στην Πανελληνια Εμπορικη Εκθεση Ανατολικη Μακεδονια – Θρακη

Με σύνθημα «Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις…»

Η επανεκκίνηση του θεσμού της Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης Ανατολική Μακεδονία – Θράκη αποτέλεσε την ιδανικότερη περίπτωση για την «επανεκκίνηση» της Συμβουλευτικής Εταιρείας Επιχειρήσεων και Φορέων «Ευ επιχειρείν» η οποία επέλεξε να παρουσιάσει τη νέα της ταυτότητα στο πλαίσιο της Έκθεσης.
 
Έτσι το βράδυ του Σαββάτου, 19 Μαΐου τα στελέχη της εταιρείας διοργάνωσαν μία μικρή γιορτή στο περίπτερο της “Ad Strategy” του νέου δηλαδή ονόματος της εταιρείας, παρουσία φίλων και συνεργατών, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τη νέα εταιρική τους ταυτότητα.
 

Η νέα εταιρεία των κ.κ.Αντώνη Γραβάνη, Φελίνας Καζάκου και Χασάν Χασάν, ήρθε καλώντας τις εταιρείες που τους εμπιστεύονται να αναδιαμορφώσουν την στρατηγική τους, αξιοποιώντας όλα εκείνα τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά και αναπτυξιακά εργαλεία, στα οποία τα στελέχη της “Ad Strategy” εξειδικεύονται και δραστηριοποιούνται χρόνια, έχοντας μάλιστα πρόσβαση και στα κέντρα λήψης αποφάσεων στις Βρυξέλλες.
 
Στόχος τους ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη πρωτοβουλιών  ενίσχυσης  της  Περιφερειακής  Οικονομίας και  Ανάπτυξης.  Με  την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων, των ιδιαιτεροτήτων και, κυρίως, των πλεονεκτημάτων της περιοχής, με σκοπό να επιτευχθεί η μεγιστοποίηση των οικονομικών και κοινωνικών ωφελειών για τις Επιχειρήσεις και τους Δημόσιους Φορείς και Οργανισμούς. 

Αντώνης Γραβάνης «Η ”Ad Strategy” έρχεται για να συνεχίσει εκεί που σταματάει η “Ευ Επιχειρείν”» 

«Η “Ad Strategy” έρχεται για να συνεχίσει εκεί που σταματάει η “Ευ Επιχειρείν” έγραψε άλλωστε χαρακτηριστικά ο κ. Αντώνης Γραβάνης  στην πρόσκληση της παρουσίασης, «ενισχύοντας την τοπική επιχειρηματικότητα και την περιφερειακή ανάπτυξη», για να υπογραμμίσει πως μετά από 7 χρόνια δραστηριοποίησης της εταιρείας στον χώρο της Συμβουλευτικής η αναδιαμόρφωση της εταιρικής μας ταυτότητας ήταν επιτακτική. 

Φελίνα Καζάκου «Μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στην Ελλάδα» 

«Εργαζόμαστε συστηματικά για την υποστήριξη φορέων και επιχειρήσεων. Η παρουσία μας στο κέντρο λήψεων των αποφάσεων, στις Βρυξέλλες και η ανάπτυξη ενός δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών, μας έχει καθιερώσει και αναδείξει από τις πρωτοπόρες εταιρείες στην Ελλάδα» τόνισε με τη σειρά της η κ. Φελίνα Καζάκου παρουσιάζοντας την νέα ταυτότητα της εταιρίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.